Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAĆIN ZOI-JA

Olimpijski plamen stigao u Peking

Tokio: Svečano otvaranje ljetnih Olimpijski igara u Tokiju
Igor Kralj/PIXSELL
20.10.2021.
u 08:51

Službena ceremonija bit će održana kasnije tijekom dana, a nakon nje plamen će krenuti na proputovanje Kinom.

Olimpijski plamen stigao je u srijedu ujutro u Peking, grad domaćin Zimskih olimpijskih igara koje će se održati od 4. do 20. veljače sljedeće godine, objavili su državni mediji u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta.

Službena ceremonija bit će održana kasnije tijekom dana, a nakon nje plamen će krenuti na proputovanje Kinom.

Olimpijski plamen zapaljen je u drevnoj Olimpiji u Grčkoj u ponedjeljak, a svečanost su prekinuli aktivisti koji su tražili odgodu ZOI optužujući Kinu za genocid koji provodi nad Ujgurima i stanovništvom Tibeta.

Na ZOI u Pekingu trebalo bi nastupiti blizu 3000 sportaša iz 85 zemalja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BlueEyes
BlueEyes
17:40 20.10.2021.

Olimpijada je samo još jedno mjesto na kojem elite demonstriraju svoju demonsku moć. Koliko vidim, glavni cilj ovdje je ovce naučiti poslušnosti i pokorovanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije