Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon poluvremena iz noćne more, trener Spursa zadovoljan
Povratak na članak

Olić u redu, Luka mora na pregled

– Noga me dosta boli, no za sada ne znam koliko je ozljeda ozbiljna – istaknuo je Modrić koji će danas na pregled magnetskom rezonancijom.

Komentari 2

OB
-obrisani-
07:59 19.08.2010.

Pocelo je ,pocelo .... Modric njegovu ozljedu nije izljecio kako treba ,Redknapp ga samo iskoristava ... Baljezga o prijateljskoj utakmici koja je nama vazna,a salje neizljecenog Luku... Engleska posla ,samo nemisle nimalo glavom....Kako ce nama falit ,tako i Tottenhamu..

VL
OB
-obrisani-
12:26 19.08.2010.

Ovi Hrvatski dečki jednostavnu idu na teren sa preveligim guštom i igraju sa ogromnom silinom pa se povrijede..World Cup 2010 igrači jasno da se malo štede i idu polako a Hrvati su posle sjedenja pokraj TV ekrana podivljali i žele pokazati da mogu i znaju..Nije to dobro..Slično kao EU savez ulaz, puno divljanja, vikanja i najavljivanja a na kraju potišteno, nemočno i povrijeđeno čekanje pred EU ulazom..Težko je kada si vanka a tako divlji..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.