Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon poluvremena iz noćne more, trener Spursa zadovoljan

Olić u redu, Luka mora na pregled

'Tottenham Hotspur 2 v 3 Young Boys UEFA Champions League Play Off Young Boys score - Hochstrasser celebrates Credit: The Sun Photo: NI Syndication/PIXSELL'
'Richard Pelham/NI Syndication/PI'
19.08.2010.
u 07:45

– Noga me dosta boli, no za sada ne znam koliko je ozljeda ozbiljna – istaknuo je Modrić koji će danas na pregled magnetskom rezonancijom.

Trenutak kada je Luka Modrić odšepao prema svlačionici na simboličan je način dočarao svu nemoć Tottenhama u Bernu. Bilo je to poluvrijeme iz noćne more i najlošije u posljednjih nekoliko godina. Kada Luka nije raspoložen, onda i Tottenham izgleda kao momčad iz četvrtog europskog razreda. A Modrić se već neko vrijeme muči s ozljedom zadnje lože i prepona.

– Bilo je jako bolno, posebno u posljednjih deset minuta prvog dijela. Još osjećam nelagodu, a snimke će pokazati koliko je ozljeda teška – rekao je Modrić kojega danas očekuje pregled magnetskom rezonancijom.

Redknapp: Sjajan poraz

U Bernu nije izdržao dulje od poluvremena. Zamijenio ga je Niko Kranjčar koji je podigao ritam Spursa, a porazom 2:3 od Young Boysa u doigravanju za Ligu prvaka trener Spursa Harry Redknapp može biti sretan. Luka će sigurno propustiti gostovanje kod Stoke Cityja, no sigurno će biti spreman za uzvrat protiv Young Boysa, ističu u klubu. Petnaestak dana uoči susreta s Letonijom u kvalifikacijama Slaven Bilić ima razloga za brigu jer Modrić i Ivica Olić, iznimno važne karike naše reprezentacije, muče se s ozljedama, a sezona još nije ni počela.

Ola bi pak uskoro mogao biti spreman.

– Nema nikakvih bolova, koljeno je u redu i nadam se najboljem. Od ponedjeljka ću raditi normalno s momčadi – poručio je Olić.

Vedran Ćorluka bio je standardno dobar u Bernu.

– Bio je to sjajan poraz. Imao sam loš predosjećaj uoči utakmice kad sam vidio kako izgleda ta umjetna trava. Vidio sam da igrači nisu sretni zbog te trave. Četvorica su čak odustala od treninga. U Ligi prvaka ne bi se smjelo igrati na takvoj podlozi – istaknuo je Redknapp.

Ogi je požutio

Priliku za popravni imat će u uzvratu, Tottenhamovi navijači sanjaju povijesni ulazak u Ligu prvaka.

– Dečki zaslužuju sve počasti, momčad bez jakog mentalnog sklopa ne može se tako vratiti – dodao je Redknapp.

Ognjen Vukojević standardan je u kijevskom Dinamu koji je remizirao (1:1) s Ajaxom. Dinamo je od 57. minute igrao s igračem manje, Ogi je dobio žuti karton i na neobičan način pri proslavi pogotka ozlijedio svog suigrača i strijelca Guseva. Zatrčao se i slučajno ga udario dlanom u lice, Gusev je pao kao pokošen previjajući se na podu. Snimka je hit na internetu.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
07:59 19.08.2010.

Pocelo je ,pocelo .... Modric njegovu ozljedu nije izljecio kako treba ,Redknapp ga samo iskoristava ... Baljezga o prijateljskoj utakmici koja je nama vazna,a salje neizljecenog Luku... Engleska posla ,samo nemisle nimalo glavom....Kako ce nama falit ,tako i Tottenhamu..

OB
-obrisani-
12:26 19.08.2010.

Ovi Hrvatski dečki jednostavnu idu na teren sa preveligim guštom i igraju sa ogromnom silinom pa se povrijede..World Cup 2010 igrači jasno da se malo štede i idu polako a Hrvati su posle sjedenja pokraj TV ekrana podivljali i žele pokazati da mogu i znaju..Nije to dobro..Slično kao EU savez ulaz, puno divljanja, vikanja i najavljivanja a na kraju potišteno, nemočno i povrijeđeno čekanje pred EU ulazom..Težko je kada si vanka a tako divlji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije