Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ako tko zna, Ola zna

Olić: Mandžukić može postati ključan igrač Bayerna

'FC Bayern Munich\'s Mario Mandzukic celebrates a goal during their German Bundesliga first division soccer match against VfB Stuttgart in Munich September 2, 2012.  REUTERS/Michael Dalder (GERMANY -
'MICHAEL DALDER'
25.09.2012.
u 14:15

S bivšim igračem bavarskoga kluba porazgovarali su za službenu stranicu Bayerna uoči gostovanja Wolfsburga u Münchenu.

Uoči današnjeg gostovanja Wolfsburga u Münchenu, ljudi sa službene stranice bavarskoga kluba iskoristili su priliku kako bi porazgovarali s bivšim igračem Bayerna Ivicom Olićem. Naravno, jedna od tema bio je i Mario Mandžukić, njegov kolega iz hrvatske reprezentacije te igrač s kojim je ovo ljeto zamijenio klubove.

– Dosad je Mario za Bayern zabijao praktički kad mu se prohtjelo. Kao napadaču, nije moglo početi bolje za njega. Unatoč žestokoj konkurenciji za mjesto u napadu, mislim da ima šanse kako bi se etablirao i igrao važnu ulogu za klub – govori Olić o Mandžukiću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije