Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kickerova analiza

Olić: Mandžo će u Bayernu dobiti svoju priliku i iskoristiti je

Ivica Olic
Reuters
09.07.2012.
u 13:19

Napadački trojac Gomez - Pizarro - Mandžukić prošle je sezone kombinirano postigao 56 golova u Bundesligi

Njemački Kicker analizirao je napad Bayerna koji bi im u novoj sezoni trebao donijeti trofeje. Napadački trojac Gomez - Pizarro - Mandžukić prošle je sezone kombinirano postigao 56 golova u Bundesligi. Gomez je zabio 26 pogodaka, Pizarro 18, a Mandžo je 12 puta tresao mreže suparnika. Pizarro i Mandžo više su razigravali svoje suigrače, obojica su imala deset asistencija, dok je Gomez asistirao svega tri puta.

– Kad dođeš u klub kao što je Bayern, jasno je da te čeka velika konkurencija. No, pred Bayernom je toliko utakmica da će svi dobiti šansu. Siguran sam da će Mario iskoristiti svoju priliku – rekao je Olić za Kicker, koji na kraju teksta piše da bi Heynckes ove sezone mogao promijeniti sustav igre i zaigrati s dva napadača. Ipak, prema kadru koji Bayern ima, čini se da se to neće dogoditi jer Bavarcima više odgovara igra s jednim napadačem i dva krila.

Komentara 1

KI
kinezz
16:01 09.07.2012.

Klupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije