Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Đoković neočekivanim porazom ugrozio prvo mjesto

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
11.10.2019.
u 12:27

Tsitsipas će u polufinalu Šangaja igrati protiv četvrtog igrača svijeta Rusa Danila Medvjedeva koji je slavio protiv Talijana Fabija Fogninija sa 6-3, 7-6 (4)

Grk Stefanos Tsitsipas pobijedio je u četvrtfinalu ATP masters turnira u Šangaju prvoga igrača svijeta Novaka Đokovića s 3-6, 7-5, 6-3. 

Đoković porazom od sedmog igrača svijeta Tsitsipasa neće braniti titulu u Šangaju, izgubio je 820 bodova i ugrozio prvo mjesto na ATP listi. Naime, Đoković ima samo 320 bodova više od Rafaela Nadala, a dokraja sezone Novak brani finala iz ATP u Parizu i završnog Mastersa u Londonu, za razliku od Nadala koji je prošle godine propustio oba turnira. 

Tsitsipas će u polufinalu Šangaja igrati protiv četvrtog igrača svijeta Rusa Danila Medvjedeva koji je slavio protiv Talijana Fabija Fogninija sa 6-3, 7-6 (4).

Komentara 2

DU
Deleted user
13:01 11.10.2019.

Obično ga nešto zaboli kad osjeti da će izgubit. Ovo je senzacija da je igrao do kraja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije