Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI VEZNJAK

Oglasio se Ivan Rakitić! Emotivnom porukom pokazao što misli o Hrvatskoj

Ivan Rakitić
Foto: Instagram
1/5
11.09.2019.
u 23:04

"Sjećam se dana kada je otac bratu i meni otvorio kutiju u kojoj su bila dva dresa s hrvatskim kockicama. Danima smo samo u njima išli u školu, po deseta dana bi samo njih nosili, ništa drugo nismo htjeli, čak bismo i spavali u tim dresovima."

Ivan Rakitić odlučio je da će preskočiti nastupe za hrvatsku reprezentaciju u nedavnim susretima sa Slovačkom i Azerbajdžanom što je izazvalo dosta komentara u hrvatskoj javnosti.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker izjavio je da Rakitića treba vratiti u reprezentaciju, dok je izbornik Zlatko Dalić poručio:

- On i ja ama baš nikakvih problema nemamo, nikakvih! Naravno da ću se ja potruditi i obaviti još jedan razgovor, da tu situaciju riješimo. Jer ja ne želim da Hrvatska izgubi Ivana Rakitića; ni kao igrača ni kao čovjeka. Svaki dobar igrač nama treba. Kod mene su svakom vrata reprezentacije otvorena, meni svaki igrač treba; i Nikola Kalinić i Ćaleta-Car i Ivan Rakitić. Ali nikoga neću moliti da igra za reprezentaciju.

A o svemu se sada oglasio i Rakitić, doduše neizravno. Na Instagramu je objavio svoju fotografiju dok je bio dječak u dresu Hrvatske te napisao:

"Sjećam se dana kada je otac bratu i meni otvorio kutiju u kojoj su bila dva dresa s hrvatskim kockicama. Danima smo samo u njima išli u školu, po deseta dana bi samo njih nosili, ništa drugo nismo htjeli, čak bismo i spavali u tim dresovima."

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentara 9

SI
Sinjan
23:32 11.09.2019.

Raketa ceka te tvoja Hrvatska

Avatar whitesox
whitesox
23:38 11.09.2019.

Rakitić je vrstan nogometaš a još veći domoljub! Ne sumnjam u njega ni za trenutak!

Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
02:32 12.09.2019.

Svaka čast Rakitiću, ali važno je da ne skida naš dres za vrijeme tekme. Naprijed Raketa, još te trebamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije