Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazi li Luka?

Oduševljeni navijači 'srušili internet': Real dobio nevjerojatnu ponudu za Modrića!

Luka Modrić i Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.06.2018.
u 18:35

- Fenomenalno je igrati s Modrićem. On je u ovom trenutku među najboljim igračima svijeta, a čak smatram da dobiva i premalo pozornosti s obzirom na svoju kvalitetu.

Luka Modrić na Svjetskom prvenstvu u Rusiji pruža fantastične partije i u krugu je najboljih igrača Mundijala. Hrvatski kapetan u zabio je gol Nigeriji, zatim i Argentini, a u obje utakmice proglašen je najboljim igračem.

- Fenomenalno je igrati s Modrićem. On je u ovom trenutku među najboljim igračima svijeta, a čak smatram da dobiva i premalo pozornosti s obzirom na svoju kvalitetu. Da je Nijemac ili Španjolac, Luka bi možda osvojio i Zlatnu loptu, rekao je Dejan Lovren na konferenciji za medije.

Luka Modrić i Lionel Messi
1/6

A u Španjolskoj se i dalje piše da postoji mogućnost da ga Real proda već ovog ljeta jer čelnici kluba smatraju da je već u godinama u kojima će padati u formi pa je bolje iskoristiti situaciju u kojoj za njega mogu dobiti veliku odštetu.

Neki dan tako se pojavila informacija da ga želi Bayern, a već danas strani mediji pišu o interesu Tottenhama. Neki mediji otišli su toliko daleko da tvrde da je u Madrid već stigla službena ponuda.

>>Pogledajte Večernji pressing s Darijem Šimićem

Luka je već igrao u Spursima i ostavio dubok trag, to je klub u kojem je uvijek govorio biranim riječima. Od njegova odlaska još su i napredovali i u zadnjih nekoliko godina postali su jedna od najboljih momčadi u Europi. Jedino što im nedostaje su veliki trofeji, a Pochettino je svjestan da bi mu za to trebao upravo igrač Modrićeva kalibra. Zbog toga sigurno neće štedjeti postane li svjestan da bi se takav transfer doista mogao dogoditi.

Vijest se brzo proširila i na navijačkim forumima, a pristalice Tottenhama ne skrivaju oduševljenje. Predsjedniku Levyju uglas poručuju: "Dovedi nam opet Luku!".

Zanimljivo, i kladionice su to uvele u svoju ponudu, a koeficijent da će se hrvatski čarobnjak vratiti u Tottenham je 4/1.

Komentara 54

BL
Blatina19
18:50 24.06.2018.

Bilo bi u redu da se Delac barem isprica za gomilu laznih vijesti koje je plasirao uz modrica.

MA
maxxxx
19:22 24.06.2018.

Jel se digo internet?

Avatar Django
Django
19:19 24.06.2018.

No, i kolika je ta “fenomenalna ponuda”? Fake news.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije