Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ode karijera

'Odreketarila' svoje: Lijepoj Helen u 22. godini izrekli doživotnu

Helen Ploškina
Foto: instagram.com/little_boss5
29.05.2019.
u 16:59

Ploškina je optužena da je 2016. godine neimenovanu kolegicu spojila s muškarcem koji je nudio novac u zamjenu za namještanje mečeva

Helen Ploškina, 821. igračica svijeta, upravo je u 22. godini zauvijek završila tenisku karijeru. Ukrajinki je Teniska jedinica za integritet (TIU) u utorak izrekla doživotnu suspenziju bavljenja tim sportom zato što je sudjelovala u prljavim poslovima.

Preciznije rečeno, Ploškina je 2016. godine neimenovanu kolegicu spojila s muškarcem koji je nudio novac u zamjenu za namještanje mečeva, a potom je odbila sudjelovati u istrazi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ну а что? Не только же кидать сюда себя пузатую 😂 Хотя я ещё и не начинала 🙈 Скоро будет много красоты меня опузатившейся😍😍😍 Вот вам в ленту и такое фото 🙈❤️ Здесь я кстати уже немножко беременна☺️ Поверить не могу,что это было как будто вчера,тот день когда мы с @onlycontact узнали что станем родителями 🙆❤️ Помню как мы ходили,смотрели друг на друга и хихикали только говоря за беременность, до конца не осознавая ещё какое чудо с нами случилось 😂🐥🤷‍♀️🤦‍♀️💏 А уже столько прошли🙏 #sweetmemories #pregnantlife #instamama #беременность2017 #ястанумамойв2017 #inspirepregnancy

A post shared by Helen Ploskina-Gamanyuk (@little_boss5) on

Ukrajinka se u svijetu tenisa nikada nije istaknula, barem ne rezultatski, a najbolji plasman joj je bilo 698. mjesto 2014. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💃🍾

A post shared by Helen Ploskina-Gamanyuk (@little_boss5) on

Čini se da je ovakvu odluku očekivala jer je nedavno na Instagramu napisala da je bivša tenisačica, a sadašnja trenerica. 

Komentara 9

ME
Metuzalem
19:12 29.05.2019.

Moze samnom igrat .enis necu je prijavit

BA
BakaMraz
17:32 29.05.2019.

Ma nema se sto brinuti, kakav tenis, 10 puta vise ce zaraditi kao glumica u filmovima za odrasle, sve predispozicije za glumu ima.

JA
javno
20:01 29.05.2019.

Mislim je li bitnije sto joj ode život a ne karijera???? Svašta... današnje novinarstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije