Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefa odlučila

Određeni domaćini finala Lige prvaka od 2021. do 2023.

Šahtar - City
Foto: Pixsell/Reuters
1/5
25.09.2019.
u 00:24

Odluku su donijeli članovi Izvršnog odbora Europskog nogometnog saveza na sastanku održanom u utorak u Ljubljani

Sankt Peterburg, München i London određeni su za gradove domaćine finala nogometne Lige prvaka od 2021. do 2023. godine, a odluku su donijeli članovi Izvršnog odbora Europskog nogometnog saveza na sastanku održanom u utorak u Ljubljani. 

Finale Lige prvaka 2021. godine bit će odigrano na Sankt Peterburg stadionu i bit će drugo kojem će domaćin biti neki od ruskih gradova. Prethodno je moskovski stadion Lužniki ugostio finale 2008. godine u kojem je Manchester United boljim izvođenjem udaraca s 11 metara svladao Chelsea.

Šahtar - City
1/22

Domaćin finala Lige prvaka 2022. godine bit će München i Nogometna Arena, poznatija kao Allianz Arena. Bayern je 2012. godine na svom stadionu ostao bez pehara u finalu u kojem je prvakom postao Chelsea boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Londonski Wembley će 2023. godine po osmi put biti domaćinom finala Lige prvaka. Posljednje dvije momčadi koje su na kultnom stadionu osvajale pehar 's velikim ušima' bile su Barcelona (2011.) i Bayern (2013.). Wembley će u međuvremenu biti i domaćinom polufinala i finala EURA 2020. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije