Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI KLUB

Odbio je igrati za Hrvatsku na SP-u, a sada poručuje: Jako sam sretan

Nikola Kalinić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
02.09.2019.
u 08:43

– Jako sam sretan što sam opet u Italiji – rekao je Kalinić koji će igrati za Romu

Hrvatski napadač Nikola Kalinić ima novi klub. Napadač, 31-godišnjak, jučer je sletio u Rim i uskoro će potpisati za Romu.

Talijanski klub doveo ga je na jednogodišnju posudbu iz Atletico Madrida. Za to će platiti devet milijuna eura, a onda može i otkupiti njegov ugovor.

– Jako sam sretan što sam opet u Italiji – rekao je Kalinić. Podijelio je nekoliko autograma i fotografirao se s navijačima.

Naš je napadač već bio u Italiji, tri godine sjajno je igrao u Fiorentini (69 utakmica, 27 golova), a onda prešao u Milan.

Kalinić je izazvao burne reakcije u Hrvatskoj, ali i u svjetskoj javnosti, prošle godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Pred kraj utakmice s Nigerijom odbio je ući u igru nakon čega ga je izbornik Zlatko Dalić usred prvenstva poslao kući. Kalinić tvrdi da ima problema s leđima, a Dalić je kasnije otkrio da to nije bio prvi njegov "neposluh".

Ključne riječi

Komentara 3

AM
Ameise
10:00 02.09.2019.

Koliko si mi bio drag toliko si mi sad antipatican,a vjerujem i dosta navijaca je ostalo razocarano tvojim ponasanjem na svjetskom.

VK
vječni krojf
11:03 02.09.2019.

Kalinic je najsretniji covjek,tako izgleda.Svake dvije godine pa i brze kaze da je sretan,otisao u Italiju prije par godina bio nasretniji promjenio klub otisao u Spanjolsku opet najsretniji, pa sada nazad u Italiju pa sretan.Kako izgleda biti ce on joss koji puta sretan.

JG
jozagulikoza.guli
13:40 02.09.2019.

Vidjevši naslov rekoh aj da vidim i to. ... kak da vam to.. hm ... kazem ... Pokušajmo ovako: Predragi prijatelji iz VL. Ili imate žestokih problema s percepcijom stvarnosti, ili pak nas neprekdno provocirarate s ovakvim, malicioznim podvalama: Naime kaj, gore spomenuti igrač je bio otjeran, ponavljam OTJERAN iz repke. Nakon kaj si je "pucao u nogu" . Kaj bumu s hromim igračem. "Fejtfuli" Vaš, Joža.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije