Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERKUP

Gojak za slavlje Dinama na polupraznom Maksimiru, Majer pocrvenio u tri minute

Gojak za slavlje Dinama na polupraznom Maksimiru, Majer pocrvenio u tri minute
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
13.07.2019. u 21:56

Dinamo je osvojio hrvatski Superkup pobjedom nad Rijekom na Maksimiru. Za slavlje zagrebačke momčadi zabio je Amer Gojak u 41. minuti.

Dinamo je bio bolji većinu susreta, a veliku prednost imali su i u posjedu lopte. 

Ovime se Dinamo osvetio Rijeci za poraz u Kupu koji se igrao u Puli kada su Riječani slavili s 3:1. 

>>>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao nakon utakmice s Rijekom

 

Na stadionu u Maksmiru skupilo se tek pet tisuća navijača, a posebno lošu večer imao je Lovro Majer. On je u igru ušao u 82. minuti i samo tri minute trebalo mu je da zbog dva oštra starta dobije crveni karton.

Treba izdvojiti i spornu situaciju u 73. minuti. Tomečak je poslao loptu u vlastitu mrežu, a sudac je svirao zaleđe. Na kraju je odlučeno kako se radi o indirektnom udarcu za Rijeku.

>>>> Pogledajte što je Dominik Livaković rekao nakon utakmice s Rijekom

Dinamu je to šesti naslov pobjednika Superkupa, a zanimljivo bio je to prvi Superkup nakon 2014. kada je Rijeka na Kantridi pobijedila Dinamo sa 2-1. 

Treba izdvojiti dvije odlične obrane naših reprezentativnih vratara. U 69. minuti Dinamo je je imao veliku priliku za 2:0, no Hajrovićev udarac je Sluga sjajno obranio. Livaković koji nije imao previše posla pokazao je što zna u 20 minuta kasnije. Raspopović je pucao sa sedam metara, ali pokazao je 'Livi' zašto se za njega zanimaju europski velikani. 

>>> Pogledajte Dinamov trening u Sloveniji

Komentara 29

DU
Deleted user
22:52 13.07.2019.

Poluprazan stadion,tek 5.000 gledatelja . Animozitet sportske redakcije prema Dinamo iz Zagreba ponovno dobio krila. SD o Hajduku dnevno piše hvalospjeve ,VL dnevno relativizira svake uspjeh Dinama pa tako i ovaj današnji. Bljuv

BA
bakaslis
20:47 13.07.2019.

Prema drugim portalima pišu da ima 7,8 tisuća gledatelja jedino Vecernji 4000

KA
kanđija
23:35 13.07.2019.

Jadne li Rijeke kada ni uz takav poguranac sva četiri suca nisu napravili ništa. A jadnog li Dinama jel olako prelaze već treću sezonu olako preko toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije