Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

Objavljen video nesreće u kojoj je nogometaš ubio bračni par, procurila snimka iz noćnog kluba

Joao Maleck
Foto: Youtube/Screenshot
1/4
25.06.2019.
u 09:16

Mediji u Meksiku objavili su videozapis s društvenih mreža mladog nogometaša u kojem se Joao zabavlja u noćnom izlasku.

Joao Maleck, 20-godišnji meksički nogometaš koji nastupa za drugu momčad Seville, skrivio je u nedjelju ujutro u Guadalajari prometnu nesreću u kojoj je poginulo dvoje mladih ljudi, muškarac u dobi od 33 godine i sedam godina mlađa djevojka, a radilo se o tek vjenčanom bračnom paru. Iza sebe su ostavili dvoje maloljetne djece. 

Nogometaš je, kažu, jurio u svom Mustangu, a kolika je bila silina udara potvrđuju i snimke s videonadzora koje su se pojavile na internetu. 

>>> Pogledajte snimku nesreće. Upozoravamo da snimka sadrži uznemirujući sadržaj!

Također, u medijima su se pojavile tvrdnje da je Malcek vozio pijan nakon noćnoga izlaska, međutim još uvijek nema službene potvrde da je bio pod utjecajem alkohola. Mediji u Meksiku objavili su videozapis s društvenih mreža mladog nogometaša u kojem se Joao zabavlja u noćnom izlasku

Videozapis je snimao sam nogometaš, a snimka je objavljena oko 3 sata ujutro po lokalnom vremenu. 

Tamošnje tužilaštvo u ponedjeljak ujutro potvrdilo je da se Maleck nalazi pod istragom zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
11:34 25.06.2019.

Zbog čega kod nas, kad tatini sinovi gaze i ubijaju, pišete samo inicijale ili "hrvatski državljanin", a u ovom slučaju puno ime i prezime???

PP
puf-pant
11:06 25.06.2019.

a vidi ovog papka sa strane sto je pobjegao. kakav jad ljudski...

DU
Deleted user
09:31 25.06.2019.

Nogometaši su općenito gl u pi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije