Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠLO JE 7 GODINA

Ima sve informacije o zdravlju Michaela Schumachera: Znam kakvo mu je stanje!

Formula One Istanbul
Foto: Jan Woitas/DPA/PIXSELL
1/3
24.05.2020.
u 12:34

Sada se javio njegov bivši kolega Felipe Massa, koji tvrdi kako je u potpunosti upoznat sa stanjem u kojem se nalazi Nijemac

Zdravstveno stanje Michaela Schumachera (51) posljednjih je sedam godina obavijeno velom tajne. Sedmerostruki svjetski prvak u formule 1 se 29. prosinca 2013. godine teško ozlijedio na skijanju u francuskom Meribelu.

U padu je teško ozlijedio glavu, a nakon niza operacija neko je vrijeme bio u induciranoj komi. Schumi se liječio u Grenobleu, a potom je u lipnju 2014. prebačen u Sveučilišni bolnički centar Vaud u Lausannei gdje je proveo nekoliko mjeseci.

Liječenje je početkom rujna nastavio na svom imanju u blizini ženevskog jezera

No informacije o zdravstvenom stanju sedmerostrukog svjetskog prvaka i dalje stižu na kapaljku.

Ipak, sada se javio njegov bivši kolega Felipe Massa, koji tvrdi kako je u potpunosti upoznat sa stanjem u kojem se nalazi Nijemac.

- Znam u kakvom je stanju, imam sve informacije. S njim sam uvijek bio blizak. S njegovom suprugom Corinnom se nisam često družio jer nije dolazila na utrke. Moramo znati da ova situacija nije nimalo laka. Moramo poštovati obitelj, ne žele iznositi stvari u javnost i tko sam ja da to napravim - rekao je Massa u razgovoru za Fox Sports pa dodao:

- Sanjam ga svaki dan i molim se za njega da mu bude bolje i da se ponovno vrati na stazu kako bi bio podrška sinu. Molim se da se to dogodi jednog dana - zaključio je Brazilac.
 

Komentara 4

FR
franjo
15:48 24.05.2020.

Zdravstveno stanje mu je, ne daj bože nikome tako nešto, ni najvećem neprijatelju bi se reklo.

DU
Deleted user
13:43 24.05.2020.

Schumacher je bio i ostao veliki veliki čovjek, neznam ništa o trenutnom stanju njegovog zdravlja ali želim mu sve najbolje-zaslužio je-

Avatar MariaJE95
MariaJE95
08:33 25.05.2020.

w​​w︅︆​​w​.​l​​​o︅︆ve​​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije