Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA NA KLUPI

Nudili milijune i Daliću, a sad dovode legendarnog Wengera

Arsene Wenger
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
22.07.2018.
u 10:25

- Potrebna mi je ambiciozna sredina,  u Aziji sam napravio puno, sada je vrijeme da se okušam i u Europi - poručio je Dalić.

Jedna od reprezentacija koja je nakon Svjetskog prvenstva na klupu željela dovesti Zlatka Dalića je Japan. Uz njih, ponude hrvatskog izborniku poslali su i Iran, Uzbekistan te Egipat, no nijedna čini se nedovoljno dobro da ju Dalić prihvati.

- Potrebna mi je ambiciozna sredina,  u Aziji sam napravio puno, sada je vrijeme da se okušam i u Europi - poručio je Dalić.

A kad već ne mogu dobiti Dalića, Japanci su se okrenuli legendarnom francuskom treneru Arseneu Wengeru.

>> Pogledajte ekskluzivni razgovor s izbornikom Zlatkom Dalićem

Wenger je bez posla od kraja prošle sezone kada je nakon 22 godine napustio klupu Arsenala.

Uz Wengera, kao potencijalni nasljednik Akire Nishina spominje se i Hajime Moriyasu.

Inače, Wenger je već radio u Japanu, kada je u sezoni 1995./96. vodio Nagoya Grampus.

Arsene Wenger
1/13

Komentara 4

Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
10:38 22.07.2018.

Potrebna mi je ambiciozna sredina koja ne slavi poraz u finalu nego podiže pehar za šamoiine, u Aziji i Balkanu sam napravio puno, sada je vrijeme da se okušam i u Europi i postanem treči pomočni trener u Svjetskom prvakaa Francuskoj repki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije