Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medvjedi slavili 3:1

Novo pojačanje Medveščaka s tri pogotka "uništilo" Olimpiju

Medveščak, Nathan Perkovich (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
29.08.2012.
u 21:02

- Stvarno nisam mogao zamisliti bolji debi pred domaćom publikom. Navijači su stvarno glasni, čuje ih se skroz do leda

Hokejaši Medveščaka u pripremnoj su utakmici pred 3500 navijača u Ledenoj pobijedili Olimpiju sa 3:1 (1:1, 2:0, 0:0). Strijelac sva tri gola bio je Nathan Perkovich, novo pojačanje medvjeda.

Zagrebačka publika vidjela je čak 12 novih igrača u dresu Medveščaka, a medvjedi su pokazali su da su brža momčad nego lani, možda ne toliko tehnički jaka, ali prepuna radnika.

Kada je Nathan Perkovich u 39. minuti zabio svoj treći gol, po starom hokejaškom pravilu, na led su doletjele šilterice.

- Stvarno nisam mogao zamisliti bolji debi pred domaćom publikom. Navijači su stvarno glasni, čuje ih se skroz do leda. Nisam očekivao da će ih na ovakvu običnu utakmicu doći toliki broj - rekao je Perkovich, koji je već postao ljubimac publike.

Medveščaku je ovo bila posljednja provjera uoči prvog kola EBEL-a, kada 07.rujna igraju u gostima protiv Albe Volan.

Komentara 1

KL
klubuhb1
23:28 29.08.2012.

Osvrt na šiltericu ... doletjela je jedna i to sa sektora G a onda je zaštitar, totalna neznalica, izbacio gledatelja koji ju je bacio. Na naše dovikivanje da je to običaj nije se ni osvrnuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije