Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILE SCENE

Ružan ispad vatrenog! Pogledajte kako je nogom udario srpskog nogometaša

Livaja
Foto: Printscreen
1/2
29.08.2018.
u 08:47

Naš se napadač u 84. minuti utakmice sukobio sa srpskim igračem Dankom Lazovićem. Livaja i Lazović unijeli su se jedan drugom u lice, Srbin je Livaju odgurnuo, na što ga je ovaj udario nogom.

Nogometaši grčkog AEK-a sinoć su u Ateni odigrali 1:1 protiv mađarskog Vidija, što im je bilo dovoljno za ulazak u skupinu Lige prvaka. Nažalost, to se dogodilo uz ispad Marka Livaje.

Naš se napadač u 84. minuti utakmice sukobio sa srpskim igračem Dankom Lazovićem. Livaja i Lazović unijeli su se jedan drugom u lice, Srbin je Livaju odgurnuo, na što ga je ovaj udario nogom.

>> Pogledajte kako je Livaja udario protivnika

Livaja je dobio crveni karton zbog čega će propustiti početak grupne faze, a možda bude i dodatno kažnjen. Temperamentnom nogometašu ovo nije prvi ispad u karijeri.

Inače, hrvatski izbornik Zlatko Dalić pozvao je Livaju u reprezentaciju za utakmice s Portugalom i Španjolskom.

Ključne riječi

Komentara 52

DU
Deleted user
10:16 29.08.2018.

Večernji na braniku ugroženih.

IM
Immanuell
09:03 29.08.2018.

Da nisu bili Hrvat i Srbin vi ne bi ni napisali članak o tome.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:41 29.08.2018.

Ma Lazu boli srebro 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije