Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
„HDZ grobari, Vinkulju ste ubili“

Nova akcija vinkovačkih Ultrasa ispred zgrade gradske uprave

navijači
Foto: Screenshot
02.06.2019.
u 23:46

Do ove najnovije akcije Ultrasa došlo je nakon što je jedan od njihovih članova od policije dobio obavijest da će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.

Skupina Ultrasa, najvjernijih navijača Cibalije, danas je u Vinkovcima, ispred zgrade gradske uprave, razvila transparent s natpisom „HDZ grobari, Vinkulju ste ubili“. 

Sve to pratilo je glasno skandiranje okupljenih navijača. Do ove najnovije akcije Ultrasa došlo je nakon što je jedan od njihovih članova od policije dobio obavijest da će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog. 

Njega se tereti da je u petak, 31. svibnja, na Svečanoj akademiji povodom 100. godina Cibalije, ispred pozornice razvio transparent sadržaja „HDZ lopovi, Vinkulju ste ubili“. Ultrasi su se odmah nakon što je taj njihov član dobio obavijest od policije organizirali te se okupili ispred Gradske uprave Vinkovaca. 

Sve je prošlo bez ikakvih incidenata da bi na kraju navijači pozvali policiju na kavu u sljedeću nedjelju. Inače, zgrada PP Vinkovci nalazi se u neposrednoj blizini zgrade gradske uprave. Podsjećamo kako je HDZ na vlasti u Vinkovcima od prvih višestranačkih izbora te da slovi kao jedna od utvrda HDZ-a u Vukovarsko-srijemskoj županiji ali i Hrvatskoj uopće. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije