Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠAN POTRES

Nogometaš u Turskoj u naletu adrenalina skočio s drugog kata zgrade i preživio

GER, 2. FBL, SV 1916 Sandhausen vs Hannover 96
Foto: EXPA/ Eibner/ Michael Bermel
1/3
07.02.2023.
u 11:00

Başdaş se teško ozlijedio i trenutno se nalazi na liječenju. Njegov suigrač nije imao sreće kao bivši mladi turski reprezentativac rođen u Njemačkoj - vratar Eyup Turkaslan poginuo je u potresu.

Utrka s vremenom i hladnoćom nastavlja se u utorak, dan nakon žestokih potresa koji su pogodili jugoistok Turske i sjever Sirije, gdje bilanca umrlih nastavlja rasti, premašivši 5000, prenose svjetske agencije. Turski potpredsjednik Fuat Oktay rekao je u utorak da je broj poginulih u potresima s epicentrom u jugoistočnoj Turskoj porastao na 3419, čime je ukupan broj poginulih u toj zemlji i Siriji premašio 5000.

U potresu je život izgubio i Ahmed Eyup Turkaslan (28), vratar turskog drugoligaša Yeni Malatyaspora. Jedan drugi nogometaš iz kluba, pak, jedva je izvukao živu glavu. Barış Başdaş (33) potrčao je na balkon i u naletu adrenalina skočio s drugog kata. Nasreću, njemački nogometaš turskog porijekla preživio je, javlja Bild

Ipak, teško je ozlijeđen i trenutno se nalazi u bolnici. Riječ je o bivšem U-23 reprezentativcu Turske rođenom u Kölnu, koji u spomenutom klubu igra posljednjih godinu dana.

GER, 2. FBL, SV 1916 Sandhausen vs Hannover 96
1/22

Oko smrti Eyupa Tukaslana oglasio se direktor kluba Damir Ibrić

- Meni su stradali križni ligamenti, a Baris je ozlijedio nogu, sada tražimo Eyupa, u njegovoj smo zgradi - rekao je direktor kluba Ibrić prije nego što su pronašli njegovo tijelo.

 

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
12:46 07.02.2023.

Ravnozemljaše bi zanimalo jel bil cijepljen....sam ih je već po mal sram pitat 🤦‍♂️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije