Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO 31 GODINA

Nogometaš pronađen mrtav na parkiralištu, policija sumnja na samoubojstvo

AFP
30.10.2020.
u 16:16

Policija je priopćila kako nije otkrila nikakve tragove nasilja i kako sumnja na samoubojstvo

Branič korejskog nogometnog prvoligaša FC Seoula, Kim Nam-chun (31) pronađen je mrtav na parkiralištu jedne zgrade u Seoulu, a policija sumnja na samoubojstvo, objavila je agencija Yonhap

Policija je priopćila kako nije otkrila nikakve tragove nasilja i kako sumnja na samoubojstvo.

Kim je cijelu karijeru proveo u redovima Seoula, izuzev sezone 2017/18. kada je odslužio vojni rok igrajući za Sangju Sangmu.

Za prvu momčad Seoula je debitirao 2013. godine, ove sezone je upisao 22 nastupa, a u karijeri je odigrao 114 ligaških utakmica.

Uoči posljednjeg kola FC Seoul se nalazi na osmom mjestu od 12 klubova, s pet bodova više od "fenjeraša" Incheon Uniteda i osigurao je prvoligaški status.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije