Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goli na fotografijama

Nogometaš i supruga žrtve ucjene: Platite ili sve puštamo u javnost!

Alana Mamajeva
Foto: Instagram
1/6
29.04.2017.
u 12:45

Jednu fotografiju na kojoj supruga 28-godišnjeg ruskog reprezentativca gola pozira ispred ogledala u kupaonici već su objavili.

Veznjak Krasnodara Pavel Mamajev i njegova atraktivna supruga Alana postali su žrtve ucjene drskih hakera koji su s njezinog mobitela i elektroničke pošte oteli kompromitirajuće fotografije.

Jednu fotografiju na kojoj supruga 28-godišnjeg ruskog reprezentativca gola pozira ispred ogledala u kupaonici već su objavili i zaprijetili kako će objaviti i ostale ako ime ne plate 18.000 eura po fotografiji. Tvrde kako imaju mnogo fotografija sličnog sadržaja, a ucjenjivači traže i postotak od buduće zarade ruskog bračnog para.

- Neću im ništa platiti, neka slobodno objave sve fotografije - ljutito je kazala Alana i dodala:

- Sve su hakirali, nije mi jasno kako su uspjeli ukrasti te fotografije! Bojim se kako bi sada od postojećih mogli napraviti i lažne opscene fotografije.

Alana Mamajeva
1/6

Komentara 2

OB
ObrenM
13:44 29.04.2017.

Zasto bi se lijepa zena sramila svojeg tijela,tim vise sto nije bila u nekoj intimnoj pozi sa suprugom.Sto sve ucjenjivaci nece izmisliti za doci do nepostenog novca.

RO
rojnik
14:56 29.04.2017.

Da je i bila u nekoj pozi bila je sa suprugom a s nekim drugim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije