Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM TO OČEKIVAO'

Nogometaš Bayerna javno prozvao Kovača! Evo što je Niko rekao na to

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
17.08.2019.
u 08:44

- Nisam ovo očekivao od Kovača. Naravno da želim otići. Tužan sam je zaslužujem igrati više od pet minuta - rekao je Sanches.

Niko Kovač i Bayern sinoćnjim remijem s Herthom (2:2) ušli su u novu sezonu Bundeslige.

Pred hrvatskim trenerom je težak posao. Osim što je kiksao na početku, u svlačionici očito ima i nezadovoljnih igrača. Jedan od njih je Renato Sanches, 21-godišnjak koji je prije tri godine postao senzacija nakon što je s Portugalom osvojio Euro.

No, Sanches je nezadovoljan minutažom u Bayernu što je i javno rekao. Primjerice, sinoć je igrao samo pet minuta.

- Nisam ovo očekivao od Kovača. Naravno da želim otići. Tužan sam je zaslužujem igrati više od pet minuta - rekao je Sanches.

Kovača su zatim njemački novinari pitali o ovoj temi.

- Ne mogu ništa reći. Nisam još razgovarao s njim - odgovorio je bivši hrvatski izbornik.

Kovač se osvrnuo i na remi s Herthom.

- Imali su malo sreće, ali su se dobro branili. Mi smo imali puno prilika koje nismo iskoristili.

Osvrnuo se i na dovođenje Philippea Coutinha iz Barcelone.

- To je igrač koji može podignuti Bayern, ali i cijelu Bundesligu - nahvalio je Kovač Brazilca koji je stigao na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora.

Ključne riječi

Komentara 7

CR
croban1111
09:48 17.08.2019.

Danas po Kovaću, sutra po Manđukiću, prekosutra po Rakitiću, onda malo po Lovrenu, pa udri po Perišiću.....Čitajte VL, znat čete što misli region.

Avatar comparator
comparator
10:14 17.08.2019.

Kad si Hrvat i to uspješan i to ne samo u ovdje nego u svijetu onda u Hrvatskoj rastu zazubice ,gnjev ,zavist , zluradost . Sve to potencira neprijateljska ideja kako tu mržnju treba potencirati mada se radi o sportu ili o bilo čemu sporednom . Niko je fantastičan znalac kompletan stručnjak u usponu ma koliko bi neki htjeli to umanjiti ,zanemariti , osporiti. Kovač je i čovjek i ljudina i sve što me kao Hrvata drži ponosnim . Niko Kovač konačno predstavlja Hrvata kakvog želimo i kakav je svaki od nas bio on uspješan ili ne ali s tom željom za dobrim manirima i poštenjem.

Avatar toxic alien
toxic alien
09:50 17.08.2019.

Oni svi misle da trebaju igrati vise! Sa takvima je najbolje znao Alex Ferguson... on se nije ni malo libio prodati igrace koji ne postuju klupsku hijerarhiju, bez obzira na njihova imena (Beckham, Stam, Keane...). Kovac se do nedavno morao boriti sa zahtjevima zasluznih veterana poput Robbena, Ribéryja ili Müllera... a sad se javljaju i "klinci" koji nista u zivotu nisu napravili! Ovaj Sanches mi zvuci nesto kao i Halilovic..., mogao bi i on nastaviti svoju obecavajucu karijeru u Las Palmasu ili belgijskom Standardu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije