Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Špaci mjesečna plaća od 10 tisuća eura, Ibričića želi Galatasaray

Stanko Poklepović
Filip Brala/Pixsell
19.05.2010.
u 18:51

Sastali su se predsjednik Joško Svaguša i Stanko Poklepović. Hajdukov predsjednik je još jednom potvrdio da će Poklepović biti trener i u idućoj sezoni.

I izrekao mu je jednu dobru vijest, Poklepoviću će biti udvostručena primanja, pa će iduće sezone primati 10 tisuća eura mjesečno.

Vraća se M. Buljat

Inače, Poklepović je pao u nesvijest kad je čuo da je ostao bez Rubila, koji je potpisao ugovor s grčkim Asteras Tripolisom. Čudni su ti poljudski odnosi, šest mjeseci pregovaralo se s Rubilom i od svega ništa. A trener ga je obilježio kao važan kotačić u budućoj momčadi. I kad je Rubil otišao, Poklepovića nitko o tome nije obavijestio.

Hajduk će u novoj sezoni na poziciji desnog bočnog igrača imati Oremuša, može na tome mjestu igrati i Josip Serdarušić, koji tek treba doći iz Splita, a u kombinacijama je i Marijan Buljat. Zadranin je spreman za razgovor o smanjenju ugovora i možda uđe u konkurenciju, a dobra je okolnost za njega što Poklepović vjeruje u njegove kvalitete.

Livaja na čekanju

Na razgovorima u Poljudu bio je i mladi Marko Livaja. On bi najradije u Inter, Svaguša je odlučan u želji da ga ostavi. A u Hajduku drže da imaju zakonsko uporište u nastojanjima da zadrže Livaju. Naime, Livaja je maloljetnik, a izjavio je da ide u Inter, te da će se, bude li potrebno, u Milano preseliti i njegovi roditelji. Propisi kažu da može otići samo zbog selidbe roditelja. Dakle, istrčavanje u javnost moglo bi ga stajati odlaska u Inter. No, još se čeka ponuda Intera, budu li Talijani spremni dati više od 350 tisuća eura, možda se Hajduk odluči na puštanje Livaje. Ključni je datum 25. svibnja kada bi u Split ponovo trebao stići Federico Pastorello, Livajin menadžer.

Inače, na tržištu se zakuhalo oko Hajdukovih igrača. Za Ibričića se još uvijek zanima Rubin, a dobili smo informacije kako mu je signale poslao i turski Galatasaray.

Jurica Buljat još čeka konkretizaciju posla s turskim Gençlerbirligijem. A drugi reprezentativac, Ivan Strinić, pod povećalom je Lazija. Trener Edoardo Reja za talijanski tisak najavio je kupnju četiri igrača, a jedan od njih je Strinić, kojeg Reja iznimno cijeni. Uz njega, Reja obožava i mladog Marija Tičinovića, rado bi ga doveo u Rim. Usto, Rodić, na kojeg u Poljudu ne računaju, raskinuo je ugovor s Hajdukom.

Već su dvojica standardnih igrača, Skoko i Rubil, otišla s Poljuda, na cijeni su Ibričić, Strinić i Jurica Buljat. Odu li i njih trojica, bila bi to prava rasprodaja momčadi.

Ključne riječi

Komentara 1

IK
Irena Kustura
21:50 19.05.2010.

dinamovac sam ali iznimno mi je drago što ova legenda ostaje u hrv. nogometu.najbolji trener hrv. lige,čovjek je odličan taktičar i snjim hajduk ima velike šanse da osvoji prvenstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije