Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Start

Prosinečkom dolazi Salata, a španjolski stručnjak mu preskup

'22.02.2006., Zagreb - Igor Cvitanovic, Fabijan  Komljenovic i Robert Prosinecki u kaficu Koma slave rodjenje Komljenoviceva djeteta.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
07.01.2011.
u 20:33

Trener Crvene zvezde 10. siječnja kreće u avanturu. Fabijan Komljenović, koji je u Dinamu radio u omladinskom pogonu, trebao bi biti pomoćnik. Na tome će Žuti inzistirati

Tjedan dana Ovieda, zagrljaj s mamom u Čemehovcu, puse supruzi i djeci i odlazak u vjerojatno najveću avanturu svog života. Robert Prosinečki u ponedjeljak u 11 sati održat će prvi trening kao šef stručnog stožera Crvene zvezde. Papirologija za dobivanje trenerske licencije je u proceduri, a od novosti je jedna za Prosinečkog jako dobra. Naime, Kornel Salata, član slovačke reprezentacije na SP-u 2010., idući tjedan trebao bi biti u Beogradu.

– Riječ je o odličnom igraču, više puta sam ga gledao i to je u konstelaciji igrača koje ima Crvena zvezda na toj poziciji za mene vitalna vijest – rekao je Prosinečki.

Dinamo je ove jeseni želio Salatu, no modrima je bio preskup. Izvori iz Beograda govore da će Zvezda platiti gotovo milijun eura odštete, a da će Slovak imati godišnju plaću od 400 tisuća eura.

Prosinečki očekuje još neke igrače, Srbina Božovića, koji također igra u Slovačkoj, na poziciji zadnjeg veznog, na kojoj Robi ima nekoliko igrača. No, do 31. siječnja traje prijelazni rok, pa je dosta toga još otvoreno.

Prosinečki je otkrio da u Beograd ne dolazi jedan od ponajboljih španjolskih stručnjaka za tjelesnu pripremu.

– Zvezdi je on trenutačno preskup. Uzeo sam od njega neke materijale, ali on ne dolazi.

A hoće li Fabijan Komljenović biti pomoćnik?

– Na tome inzistiram, jako ga cijenim, ima vrhunske trenerske i ljudske kvalitete. Do odlaska u Budvu nadam se da će i to biti sređeno.

Priče o tome je li trebao otići i što ga čeka, sada su iza Prosinečkog.

– Veselim se poslu, izazovu, želim pokazati što sve znam o nogometu – zaključio je Prosinečki.

Komentara 12

OB
-obrisani-
16:17 08.01.2011.

Prosinečkom dolazi Salata, Kupus i Krumpir, a slovenski stručnjak Matjaž Kek mu preskup i bolje da su mu u stručnom štabu oni koji se World Cup 2010 odgledali sa sofe po HRT 2..

SA
santos008
21:04 07.01.2011.

\'\'Salata je stigla u BG.???????????

KN
knin95
00:33 08.01.2011.

Ok, saznali smo davno da je Robi otisao tamo da radi, ali mislim da vise u detalje ne zelimo da znamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije