Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapažen protiv Liverpoola

Pamić: Tražio sam da se čelnici Sparte ispričaju Biliću

\'Sparta Prague\'s Manuel Pamic (L) challenges Liverpool\'s Dirk Kuyt during their Europa League round of 32, first leg soccer match in Prague February 17, 2011.  REUTERS/David W Cerny (CZECH REPUBLIC
Reuters
18.02.2011.
u 18:21

Zvao sam izbornika, ali se nije javio. Imao sam problema s menadžerom, pa sa Spartom, a samo želim igrati za Hrvatsku

Manuel Pamić je na svojoj koži u četvrtak osjetio da Liverpool nije velikan kakav je bio.

– Vratar Pepe Reina izabran je za igrača utakmice. Kako i ne bi, što mi je sve obranio! – pričao je Manuel Pamić, koji je zajedno s Andrejom Kerićem igrao u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige protiv Liverpoola (0:0).

Kako je igrao Kerić?

– Dobro, vidjelo se u nastavku igre da mu nedostaje jakih utakmica.

Pamić se veseli uzvratu na kultnom Anfieldu.

– Čuo sam legende o tom stadionu, navijačima, sada ćemo to vidjeti uživo.

A puno je problema vezano uz Manuela Pamića. Naime, najprije nije igrao za Hrvatsku zbog suspenzije HNS-a (problemi s menadžerima).

– Nažalost, ja sam pogriješio, krivo sam procijenio i svega se toga zapravo ne želim sjetiti.

Novi je problem nastao prije deset dana. Naime, Manuel je dobio poziv da igra za Hrvatsku protiv Češke u svojoj Puli. No, iz Praga je stigla odbijenica, jer je Pamić bio ozlijeđen. U isto je vrijeme Manuel na pripremama u majici s drugim imenom igrao pripremnu utakmicu. Sve su otkrili češki novinari.

– Imao sam problema. Bio sam ozlijeđen, pa sam bio na terapiji i pio lijekove. A taj dan trener Jozef Chovanec (bivši češki izbornik, nap. a.) na sastanku nije rekao da ću igrati, ali smo svi zajedno krenuli na utakmicu. Kada smo stigli, a to je bilo 60 kilometara od hotela, 20 minuta prije početka rekao mi je da se skinem i igram. Dobio sam dres s drugim imenom jer ekonom nije uzeo moj dres.

Dakle, trener vas je poslao u igru nedovoljno oporavljenog, a takvi ste mogli biti i u Puli!

– Trener je rekao da moram igrati, profesionalac sam, nisam ga smio odbiti. Zvao sam izbornika Bilića, koji mi se nije javio, a od trenera i čelnika Sparte tražio sam da se ispričaju HNS-u. Jer jedino što želim jest igrati za Hrvatsku.

Komentara 4

DH
dalibor.hren
20:28 18.02.2011.

Da se mene pita, majmune balavi, zabranio bih ti i povratak u Hrvatsku, a ne samo igrati za repku.

IB
Ibra22
19:12 18.02.2011.

Mlad je, a već je imao suspenziju i nedolazak u repku zbog \"ozljede\" a odigra za klub Zanimljivo kako se takvo nešto nikad nije desilo braći kovač, Srni, Šimuniću i sličnima

GO
Godot
19:57 18.02.2011.

Da naravno, Srna nikada nije, recimo, usred noći pobijegao iz kampa reprezentacije na opijanje i cajke. Nikada on ne bi takvo što učinio zar ne? Zato jer je uzoran igrač koji ne radi gluposti, ne biježi i ne svađa se sa sucima je i dobio kapetansku traku, zar ne? Činjenica je da Manuel Pamić igra poziciju na kojoj smo deficitarni i vjerojatno bi nam dobro došao u reprezantativnom kadru. Sumnjam da je za probleme s menadžerima zbog kojih ga je HNS suspendirao bio sam kriv (osim u toliko što je izabrao pogrešnog menadžera, a dovoljno je pogledati kakvih sve sumnjivih nogometnih menadžera i članova HNS ima), također teško da je svojom voljom odbio debitirati za reprezentaciju u vlastitom rodnom gradu. Tako da mislim da bi Pamić u svakom slučaju trebao dobiti novu šansu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije