Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ GA TESTIRAJU

Englezi predlažu novo revolucionarno pravilo u nogometu!

Dinamo - Arsenal, crveni karton za Girouda
Foto: Reuters/PIXSELL
22.03.2018.
u 11:39

- Povećat ćemo broj liga gdje ćemo koristiti ovo pravilo sljedeće sezone, moramo ga uvoditi polako. Sve ovo olakšava posao sucima.

Englezi testiraju novo revolucionarno nogometno pravilo, a riječ je o desetominutnom isključenju.

Ovo pravilo Englezi testiraju na utakmicama mlađih kategorija, a na deset minuta isključuju se igrači koji prigovaraju ili se prepiru sa sucem.

- Ovo pravilo je nešto što sigurno može funkcionirati i što će Savez uvesti u budućnosti. Iskustvo je veoma pozitivno, bilo je 38 posto manje prepirki, a to je rezultat pritiska suigrača. Kada vas nema na terenu deset minuta, drugi igrači nisu sretni zbog toga - objasnio je prvi čovjek Udruženja engleskih sudaca Neale Barry pa dodao:

- Povećat ćemo broj liga gdje ćemo koristiti ovo pravilo sljedeće sezone, moramo ga uvoditi polako. Sve ovo olakšava posao sucima.

Uskoro bi tako nakon VAR-a mogli svjedočiti još jednom inovaciji u nogometu. Hoće li to biti dobro ili ne, vrijeme će pokazati...

Ključne riječi

Komentara 12

LA
lakočemo
12:45 22.03.2018.

ubit će sve sportsko i duhovno u nogometu sa svim tim pravilima ...pustite nogomet da bude nogomet to je i sva draž sporta i sve ostalo što ide uz to

BE
bendzola
12:35 22.03.2018.

Hajduk bi svaku utakmicu igrao s pola igrača...

Avatar nula
nula
14:48 22.03.2018.

Dvije stvari treba uciniti; 1) stati na kraj onoj glumi povrede ; previja se kao da ce sad umrijeti, a samo 1 min kasnije , trci k'o zec. Gadljivo. Nogomet je muska igra. 2) Zabraniti zamjene u sudackoj nadoknadi. One One sluze samo da se dobije na vremenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije