Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brat i sestra igraju za Austriju
Povratak na članak

Hrvatski hit-igrač na SP-u: Tužan sam jer to je bio moj san, očekivala me obitelj i prijatelji

– U Gummersbachu me dočekao Drago Vuković, legenda hrvatskog rukometa, osvajač olimpijske medalje 2004. On mi je jako puno pomogao. Nije prošao dan u gradu a da ne popijemo barem kavu

Komentari 7

DU
Deleted user
11:35 22.01.2021.

Hercegovino srce Hrvatsko. Hrvati iz Dalmatinske zagore i Hrvati iz Bosne i Hercegovine su najzdravija populacija Hrvatskog naroda. Pogledajte najbolji Hrvatski sportaši su porijeklom iz Dalmacije iz Bosne iz Hercegovine ali Hercegovci su stina od ljudi u svakom pogledu od moralnih karakteristike do fizičkih karakteristika!

VL
BE
Beskucnik
11:31 22.01.2021.

HERceg Bosno srce ponosno , Hrvatska je šaka rasirenih prstiju , slavonskih dalmatinskih bosanskih hercegovackih istarskih zagorskih ...ali kad se skupimo u šaku , razbijamo kao Crocop, Boba Sapa

VL
DU
Deleted user
12:17 22.01.2021.

Niko nema šta Hrvati imadu

VL
DU
Deleted user
11:11 22.01.2021.

Dokaz da Bosanci mogu biti što hoće! Mogu biti Hrvati, Srbi, Štajerci, Ameri, ... sve samo ne Bosanci! To im teško legne!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.