Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA CSKA

Nikola Vlašić odigrao sjajno u velikom moskovskom derbiju

Nikola Vlašić
Foto: Reuters/Pixsell
06.04.2019.
u 23:37

Mladi hrvatski veznjak je u 46. minuti asistirao Arnoru Sigurdssonu za vodstvo 1-0. Islandski veznjak je u 55. minuti zabio za konačnih 2-0.

U velikom moskovskom derbiju CSKA je kao gost pobijedio Spartak sa 2-0, a jedan od najboljih igrača utakmice bio je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić.

Mladi hrvatski veznjak je u 46. minuti asistirao Arnoru Sigurdssonu za vodstvo 1-0. Islandski veznjak je u 55. minuti zabio za konačnih 2-0.

Vlašić je igrao cijeli susret za CSKA, dok je Kristijan Bistrović za goste zaigrao u posljednjih 12 minuta.

CSKA se ovom pobjedom približio vodećem Zenitu na četiri boda zaostatka, no momčad iz St Peterburga ima i utakmicu manje.

Zenit vodi sa 44 boda, Krasnodar ima 41, CSKA 40, Lokomotiv 38, a Spartak 36 bodova.

Dijon šokirao Lyon, remi Monaca

Nogometaši Dijona priredili su veliko iznenađenje u susretu 31. kola francuskog prvenstva pobijedivši na gostovanju Lyon sa 3-1.

Dijon je ovom pobjedom produžio nadu u prvoligaški spas, dok je Lyon sve dalje od osvajanja drugog mjesta.

Bila je to neobična utakmica u kojoj su tri gola pala u prvih sedam minuta. Lyon je poveo već u prvoj minuti golom Martina Terriera, no minutu kasnije gosti su izjednačili preko Wesleyja Saida. Isti je igrač u sedmoj minuti doveo Dijon u vodstvo, a pobjedu gostiju potvrdio je Rafael autogolom u 65. minuti.

U derbiju začelja Guingamp i Monaco su odigrali 1-1, a momčad iz Kneževine se spasila golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Domaćin je poveo u 23. minuti golom Felixa Eboa Eboa nakon ubačaja iz kornera. Kada se već činilo kako će Guingamp upisati pobjedu, Stevan Jovetić je u četvrtoj minuti nadoknade zabio za 1-1. Danijel Subašić je branio za momčad iz Kneževine koja je u zadnjih pet kola slavila samo jednom i ponovo se 'kocka' sa svojim prvoligaškim statusom.

U ljepotici kola Angers i Rennes su odigrali 3-3, a domaćin je izvukao bod u sudačkoj nadoknadi. Za Angers su zabili Jeff Reine-Adelaide (47, 90+2) i Stephane Bahoken (52), a za goste Hatem Ben Arfa (35, 75-11m) i Mbaye Niang (59).

Mateo Pavlović nije nastupio za domaći sastav.

Odličnu predstavu pružili su i Amiens i St-Etienne, a na koncu je završilo 2-2. Gosti su poveli 1-0. Amiens je okrenuo, da bi St Ettiene izvukao bod u petoj minuti nadoknade. Oba gola za Amiens, koji je od 32. igrao bez isključenog Jordana Leforta, zabio je Moussa Konate (23, 61), dok su strijelci za goste bili Timothee Kolodziejczak (16) i Remy Cabella (90+5).

Na ljestvici vodi PSG sa 80 bodova, Lille ima 60, a Lyon 56 bodova. Slijede St Etienne (50), Marseille (48), Reims (46)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije