Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL U FRANCUSKOJ

Nikola Karabatić brani se šutnjom! Odvjetnik priznao: Kladili su se

Uhićen Nikola Karabatić
Foto: Reuters
1/4
01.10.2012.
u 11:17

Odvjetnik osumnjičenih rukometaša rekao je da su se dečki kladili, no kako nisu namještali utakmicu

Od optužbi da su namjestili utakmicu Nikola Karabatić i njegov brat Luka te ostala šestorica sadašnjih i bivših igrača Montpelliera koje je privela francuska policija odlučili su se braniti – šutnjom!

Odvjetnik osumnjičenih otkrio je koji će biti stav obrane.

– Utakmica nije bila namještena. Dovoljno je samo pogledati njegovu snimku. No moji će klijenti priznati da se inače klade -– rekao je odvjetnik.

To je dovoljno je za ozbiljnu kaznu rukometašima jer je francuskim sportašima zakon zabranio klađenje 2010. godine. Mogli bi dobiti pet utakmica suspenzije i 15 tisuća eura kazne, a za namještanje utakmice, ako im se dokaže, i do pet godina zatvora i 75 tisuća eura kazne.

Podsjetimo, riječ je o utakmici Montpelliera i Rennesa (28:31) iz svibnja, kada je Karabatićeva momčad već osigurala naslov. Tada su igrači te njihove supruge i djevojke uplatili 70 tisuća eura kladeći se da će Montpellier izgubiti, a zaradili su 200.000.

''Propjevala'' Lukina cura

Djevojka Luke Karabatića, Jeni Priez (26), poznata francuska voditeljica, priznala je policiji kako se kladila na poraz rukometaša Montpelliera, a odvjetnik otkrio kako je to morala napraviti.

- Jeny se po naređenju kladila na poraz Montpelliera s novcem koji joj je dao Luka - rekao je odvjetnik Antoine Camus.

Ključne riječi

Komentara 18

BU
Bubra
11:42 01.10.2012.

Jedno je sigurno! Dzabe mu je i Francusko drzavljanstvo i de je se rodio u francuskoj i da mu daju i vanzemaljsko drzavljanstvo i da igra za bilo koju repku ovog svijeta ali na kraju je samo jedno sigurno.. " Krv nije voda "

2M
2much4me
11:38 01.10.2012.

Taj Karabatić ionako u meni ne izaziva baš pozitivnu "vibru", ali fakat šta je njemu ovo trebalo?!

OB
-obrisani-
11:34 01.10.2012.

Ali kako svima koji su se kur... u životu i pravili nedodirljivi bilo sportaši, političari..ipak ima Boga i pravde koja sroza na koljena i najbahatije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije