Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA PORUKA
Povratak na članak

Niko Kovač zbog Perišića očitao bukvicu Nijemcima: To nije u redu!

- Neki igrači nemaju tretman kakav zaslužuju jer ih se stavlja u drugu ili treću kategoriju. To nije u redu. Svaki igrač zaslužuje poštovanje - rekao je Kovač.

Komentari 7

Avatar southman
southman
09:04 13.08.2019.

Osim Lewandowskog Bayern trenutno nema boljeg igrača od Perišića !

VL
PI
pinkec
10:20 13.08.2019.

Bravo Niko! To nisu nikakvi Bayernovi navijači, to je ubačeno yugo-žutilo!

VL
ST
staromlad
12:38 13.08.2019.

Ne znam tko je taj Sane, ali znam da Perišići igra za Hrvatsku reprezentaciju, koja je igrala finale SP-a, a on zabio gol za ulazak u to finale. Ne sjećam se kako je ono Njemačak završila...Da ne govorimo o naturaliziranim igračima u njihovoj reprezentaciji...Ali neka doći će nam još ti "navijači" na volje, recimo na sljedećem europskom.

VL
MA
marsovac
09:16 13.08.2019.

Bayern je jedan od rijetkih klubova,..mozda jedini koji nije zaduzen i nema politiku kupovanja titule,..potrositi 200 do 500 miliona eura za najbolju garnituru i osvojiti prvo mijesto.

VL
Avatar Joejordan
Joejordan
14:14 13.08.2019.

Ja ne znam ali po mome nasi igrači i nisu baš na nekom glasu,mislim samo pogledajmo kako i na koji način Barcelona tretira Rakitica a jedan je od najmanje plaćenih igrača u barceloni a stalno je u prvoj postavi,neki će možda reći da su današnji igrači i preplaćeni što se slažem ali obzirom na današnje plaće igrača 4,5 milje je pravo ništa,a tu nije samo Rakitic Rebić Mandzukic pa i Luka u Realu nemaju baš neki tretman i čim dođe prelazni rok oni su među prvima koje hoće prodati.

VL
EO
eon
10:01 13.08.2019.

Perišić je dobar igrać, ali ne igra svaki put pozitivno. Ima male manire, jer se voli prepirati ili šapta iza ugla i na klupi! Inaće je dobro pojačanje za Bayern i ima vjetar u ledja od Kovača. Bayern je konzervativni klub, ako ne valja, lete obadvojica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.