Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A danas je zvijezda

Nije imao ni novčića: 'Možete li me snimiti, poslao bih fotografiju majci'

Sadio Mane
Foto: Pixsell/Reuters
1/5
22.08.2019.
u 09:49

U početku mu je bilo teško i trebalo mu je vremena za privikavanje, često se nalazio u nezgodnim situacijama praznih džepova

Sadio Mané među glavnim je uzdanica Liverpoolova menadžera Jürgena Kloppa i trenutačno je jedan od najboljim igrača na Otoku. Nogometnu karijeru počeo je u Metzu gdje je stigao kao 19-godišnjak iz jednog sela u Senegalu.

U početku mu je bilo teško i trebalo mu je vremena za privikavanje, često se nalazio u nezgodnim situacijama praznih džepova.

Tako je bilo i u trenutku kada je snimljena ova fotografija. Mané je zamolio fotografa da ga snimi kako bi fotografiju poslao majci u Senegal.

'Vidio je da imam fotoaparat i zamolio me da ga snimim, želio je fotografiju poslati majci. Tražio sam ga e-mail adresu. Odmahnuo je glavom, pa mi je dao adresu kluba. Na kraju me pitao je li fotografija besplatna ', prisjetio se fotograf.

Osam godina kasnije Sadio Mané je igrač od koji strepe mnoge suparničke obrane... 

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
11:01 22.08.2019.

Trenutno po formi najbolji svjetski igrač !

Avatar Hrvoje@Olujić
Hrvoje@Olujić
09:52 22.08.2019.

a tko je majica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije