Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prijenosu uživo

Nevjerojatna scena u NBA ligi: Evo kako je navijač s hrvatskom zastavom provocirao Srbina Jokića

Navijač
Screenshot
05.04.2017.
u 16:41

Novinarka očito ništa nije razumjela već je samo kimala glavom, a tek kad se vijest počela širiti internetom, shvatila je da je prevarena

Košarkaši Denvera noćas su pobijedili New Orleans 134:131, a utakmicu je obilježila i provokacija navijača s hrvatskom zastavom koji je 'na zub' uzeo košarkaša iz Srbije Nikolu Jokića.

Navijač je sjedio odmah iza klupe Denvera, a vrlo brzo uočila ga je novinarka koja prati taj klub.  Nakon što su uspostavili kontakt, on ju je uspio uvjeriti da u ruci ima srpsku zastavu, što je nju razveselilo jer ga je odmah krenula ispitivati o Nikoli Jokiću, koji igra za Denver. Međutim, dobila je samo provokaciju.

- Ovo je zastava Srbije, naručio sam je putem interneta, počeo je navijač razgovor u javljanju uživo s terena, a onda dodao:

- Nikola? On vam je pravi četnik, a to je pozitivna stvar u Srbiji, rekao je navijač te nekoliko puta ponovio riječ četnik, a prijatelji koji su sjedili pokraj njega samo su se smijali.

Novinarka očito ništa nije razumjela već je samo kimala glavom, a tek kad se vijest počela širiti internetom, shvatila je da je prevarena te da je to bila hrvatska zastava.

>>Prekrasna gesta Ukrajinaca u Zagrebu oduševila je hrvatske navijače!

 

Komentara 30

DU
Deleted user
17:12 05.04.2017.

Hahahahaha, super lik. Oj drugovi jel vam žao?????

Avatar narozi
narozi
18:13 05.04.2017.

odsada se zovu Denver Cetniks

ME
Menjik
17:08 05.04.2017.

Pa nije nista krivo rekao, jedino je eto za zastavu slagao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije