Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša procjena

Nevjerojatna pogreška! Otkrivena tajna vezana uz Luku Modrića

Luka Modrić
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
1/6
25.11.2016.
u 09:32

Luka u Španjolskoj ima status zvijezde, stalno je u medijima koji ga neprestano hvale, ali tako je bilo i u Engleskoj koju je zaludio igrajući za Tottenham

Luka Modrić jedan je od najboljih veznjaka svijeta, što potvrđuje činjenica da je proglašen najboljim veznjakom španjolske lige, ali i to da je među kandidatima za momčad godine.

Luka u Španjolskoj ima status zvijezde, stalno je u medijima koji ga neprestano hvale, ali tako je bilo i u Engleskoj koju je zaludio igrajući za Tottenham. Upravo je njegov trener iz Spursa Harry Redknapp otkrio tajnu vezanu uz njegov dolazak u Englesku. Naime, poznato je da je za njega bio zainteresiran i Arsenal, ali nije se znalo zbog čega je odustao. Redknapp je to opisao u svojoj knjizi "It Shouldn’t Happen to a Manager“.

– Modrić je igrao na lijevoj strani, a ja sam ga povukao u sredinu terena. Prigovarali su mi čak i neki moji suradnici koji su mislili da Modrić fizički nije dorastao toj poziciji, gdje obično ordiniraju najsnažniji igrači. No, ja sam vjerovao u njega – napisao je Redknapp pa dodao:

– Kada smo igrali protiv Chelseaja, ja sam ga postavio u sredinu uz Toma Huddlestonea, iako su sa suprotne strane bili Frank Lampard, Michael Ballack i John Obi. Pobijedili smo 2:1 i Luka je bio ponajbolji igrač na terenu. I još uvijek igra na toj poziciji. A Wenger ga nije uzeo upravo zbog toga što nije vjerovao da Luka to može. Arsenal ga je mogao imati, ali nije vjerovao u njega i zbog toga su ostali bez takvog igrača.

Komentara 23

ČP
čovjek-puding
10:17 25.11.2016.

Bolje i za Luku da nije došao u Arsenal jer bi ga Wenger samo upropastio

DU
Deleted user
10:15 25.11.2016.

Wenger - najveći amater među trenerima. Još stigne popraviti pogrešku ako dovede Kovačića.

MA
maxiking
12:28 25.11.2016.

baš i ne kužiš nogomet,probaj sa modom ili nemoj ništa ,ovo drugo ti je bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije