Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI TRENER

Neutješni Mourinho otkrio detalje tužnog Božića u svom domu: Umro mi je član obitelji...

Jose Mourinho
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
28.12.2019.
u 12:17

Ali moramo krenuti dalje - poručio je Mourinho koji se nakon toga okrenuo utakmici s Brightonom

Trener Tottenhama Jose Mourinho nije mogao uživati u Božiću jer je njegov pas Leya preminuo tijekom blagdana. 

Njegov klub igrao je s Brightonom na popularni Boxing Day, 26. prosinca, a Spursi si slavili 2:1. Prije utakmice Mourinho je otkrio kako je Božić provela njegova obitelj.

- Iskreno, bilo je jako tužno jer je moj pas umro, a moj pas je moja obitelj - rekao je Mourinho na pitanje voditelja Jima Rosenthala uživa li u blagdanima. 

Foto: Facebook/RTL

- Ali moramo krenuti dalje - poručio je Mourinho koji se nakon toga okrenuo utakmici s Brightonom.

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih za EURO 2020. 

Ključne riječi

Komentara 6

KA
kapunjohan
13:53 28.12.2019.

Naš narod je formirao kroz povijest bogati jezik i dosta točan za svaku stvar i događaj pa tako i za životinje i događaje u životinjskom svijetu. Životinje možemo voljeti , borioti se za njiohov human život ali ne treba ih izjednačavati sa ljudima - tako pas ne može preminuti , može uginuti ili nešto slično. Još nešto ljubitelji životinja koji ih svakodnevno šetaju misle kako su humani a ustvari su sebični i iskorištavaju ih za svoje zadovoljstvo. Gdje je tu humanost- kastriraju ih i prikrate za spolni život , vodaju ih na vrvici, nauče ih da laju za keks, dignu nogu it. čekaju vlasnika u stanu. Slobodna životinja iako u svakodnevnoj borbi za život je sretna životinja i pravi ljubitelj , neće životinju držati u ograničenjima radi vlastitog užitka.

KU
Kultura
12:47 28.12.2019.

Pokoj dusi clanu obitelji - psu. Iskrena sucut svima. Mourinho vise nikad nece biti onaj stari. To se jednostavno ne moze preboljeti.

PL
Pljeskometar
13:47 28.12.2019.

Hitna hospitalizacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije