Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVU GORE KAPETANE

Neutješni Duvnjak u suzama nakon poraza, imao je samo jednu poruku

Domagoj Duvnjak
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
26.01.2020.
u 18:23

Čestitam dečkima i cijeloj momčadi. Još sam vruć, tužan i ne znam što da kažem. Njihov vratar obranio mi je onaj sedmerac. Hvala navijačima - rekao je između ostalog naš kapetan u suzama za RTL

U finalu europskog rukometnog prvenstva u Stockholmu hrvatska reprezentacija je izgubila od Španjolske sa 20-22 (11-20). 

Bila je to prilika za osvajanje jedinog naslova koji nedostaje hrvatskom rukometu, ali treba biti iskren i priznati kako se naše rukometaše nije ni očekivalo prije natjecanja na postolju.

Španjolci su ipak imali više snage i sreće, a na igri Hrvatske se itekako osjetilo umor nakon šokantnog polufinala s Norveškom. 

A kapetanski je prvi pred kameru stao kapetan Domagoj Duvnjak

- Čestitam dečkima i cijeloj momčadi. Još sam vruć, tužan i ne znam što da kažem. Njihov vratar obranio mi je onaj sedmerac. Gubili smo četiri razlike, pa se opet vratili, a onda glupo primili dva gola. I utakmica je na kraju otišla na njihovu stranu. Hvala navijačima - rekao je između ostalog naš kapetan u suzama za RTL. 

>>> Pogledajte slavlje Hrvata na Zelenom tjednu u Berlinu kada se Hrvatska plasirala u finale

 

 

Ključne riječi

Komentara 46

IC
icro
18:32 26.01.2020.

Domagoj, hvala ti na ovom fantastičnom turniru.

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
18:46 26.01.2020.

Ma Duvnjak je jedini s mudima kad treba. Pa ne može sve sam. I čim protivnik zna d aje to Duvnjak i sve ide na njega. Karačić i Stepančić ni ne pomišljaju na gol. Mi nemamo jednog šutera iz van. Stepančić jednom šutne kako sada i zabije. Inače je ko baletan. Mi smo ovo trebali pregazit. Otvaralo nam se. Nije ova Španjolska za obranit zlato. Svaka čast. Ali nije. A imaju dva zlata zaredom. Norvežani nakon nas za manje od 22 sata pregaze Slovence. 4 utakmice u 5 dana i lete. A mi kakti nismo "svježi", polufinale je ostavilo traga...kak to?? Svaka čast. I ostavili su srce. Ali kad ti se otvori to se mora zgrabiti.

Avatar doog_kool
doog_kool
18:44 26.01.2020.

Dule ti si jedan veliki gospodin i pravi vodja!! Dapace po mom misljenju ti si veci igrac i od Ivana Balica jer si uvijek bio tu za reprezentaciju i pod ozljedama i ovakav i onakav,nazalost nisi mogao i veceras izgurati do pobjede,tesko je bez krila i bez vanjskih igraca. Sto je tu je,svaka cast na srebru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije