Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daegu

Nesta Carter: Dolazim u Zagreb!

nesta
Reuters
29.08.2011.
u 11:20

I dok je Usain Bolt uredno izbjegavao novinare u mix zoni nakon polufinalne utrke, svi ostali sudionici odazvali su se "sedmoj sili"

Doduše, francuski dvojac Lemaitre i Vicaut prošli su poput uragana Irene čuvajući snagu govora za finale. Zagreb?

- Da, dolazim na miting u Hrvatsku - rekao je Nesta Carter koji je u finalu svjetskog prvenstva osvojio sedmo mjesto na 100 metara.

- Znam da ću doći zajedno s Boltom, a možda nam se priključi i Blake - istaknuo je Jamajčanin koji je lani u talijanskom Rietiju trčao 9,78 sekundi.

Neće mu biti ovo prvi dolazak u Zagreb.

- Dolazim redovito posljednje tri godine. Bio sam jednom prvi, jednom drugi i jednom treći. Očekujem ponovno dobru zabavu, sjajne gledatelje, a i rekord Gaya od 9,92 mora "nestati". Znate, ipak je tu Bolt koji će se do tada odmoriti od nastupa u Koreji - istaknuo je Carter.

Što kaže za Lemaitrea?

- Sjajan klinac. Bit će jako opasan u Londonu, ali daleko je od još od Bolta - rekao je Carter.

Ključne riječi

Komentara 1

mučki_đubrivoje
11:32 29.08.2011.

neka nam dođe Lemaitre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije