Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI INCIDENTA

Nespretni padobranac dvoje ljudi poslao u bolnicu, zamalo nastradao Deschamps

padobranac
Foto: reuters
1/6
16.06.2021.
u 14:39

Krhotine su pale na teren i tribinu kada je padobranac udario u kameru pričvršćenju na krov stadiona. Malo je nedostajalo da pogode francuskog izbornika Didiera Deschampsa.

Dvoje gledatelja završilo je u bolnici zbog ozljeda koje je uzrokovao aktivist koji je padobranom skočio na stadion u Münchenu uoči jučerašnje utakmice Njemačke i Francuske na Europskom prvenstvu.

Krhotine su pale na teren i tribinu kada je padobranac udario u kameru pričvršćenju na krov stadiona. Malo je nedostajalo da pogode francuskog izbornika Didiera Deschampsa.

Iz Uefe su naveli da je ovo bio nepromišljen i opasan čin te da će "vlasti poduzeti potrebne mjere".

Padobranac je nosio poruku "izbacite naftu" i čini se da je izgubio kontrolu te jedva izbjegao sudar s gledateljima. Na kraju su ga odveli zaštitari.

- Osuđujemo ovaj potez, to je neprihvatljivo - poručili su iz Njemačkog nogometnog saveza.

Iz Greenpeacea su se ispričali te tvrde da njihov aktivist nije trebao sletjeti na travnjak nego samo poslati poruku da se više ne koristi nafta.

Komentara 1

BE
berija
20:38 16.06.2021.

Da se izbaci nafta? A oni plove morima ukrug na grdosiji koja u satu potroši više nafte nego ja u 10 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije