Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krstićev izbor
Povratak na članak

Nemamo razigravače zato što ne žele krvavo raditi 5-6 sati dnevno

- Bojan je i dalje naš najbolji košarkaš, što je pokazao i na Eurobasketu. Odličan je šuter, fizički u dobrom stanju i u reprezentaciji uvijek igra dobro

Komentari 3

Avatar Diavolo
Diavolo
00:02 09.01.2018.

Aco nije zelio kompromitirati neke igrace, pa se povukao iz žirija za izbor...

VL
KE
kentie
14:25 08.01.2018.

ma daj ne mistificiraj...onomad je jedan Zoran Slavnić kao play sa 19 znao sve...da bi s Kićom u finalu eura pred reketom CCCP-a zadnjih dvajes sec.."igro odbojku"...pa npr. Rato Tvrdić, i taj je sa 19 znao sve, pa Mlađan Tudor...o pokojnom Draženu da i ne govorim...i znaš Krstiću, zašto?...jer ih je krasila beskrajna ljubav prema košarici, pa su se inidividualno usavršavali bez trenera, brusili tehniku do perfekcije...čak se i usavršavali pod mjesečinom na nekom školskom igralištu ako je trebalo....a ovi danas, jedva da nauče trčati u košarci...a kamoli sve ostalo...Krstiću, kako je moguće da su Srbi zadržali rukopis jugo-košarke, pa onda i Slovenci na zadnjem euru (trenirao ih Srbin), a Hrvati sve to odbacili u šaš i traš, pa su sad u podrumu balkanske krčme...pa svi ovi nazovi trenerčići Rvacke nikako da sfate i prifate da je nastupilo vrime run and gun košarke..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.