Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirao izjavom
Povratak na članak

Nema više snage! Najbolji skijaš današnjice najavio kraj karijere

Nije problem biti dio Svjetskoga kupa, ali mene zanimaju samo pobjede, izjavio je Austrijanac

Komentari 5

FI
Fisherman
09:04 20.03.2019.

ma uživaj. pokazao je da je majstor. ne treba se lomiti i sakatiti. jedan je život. sve najbolje.

VL
NE
Nemojtako
09:24 20.03.2019.

Na pitanje razmišlja li o prekidu karijere odgovor je bio ovaj: : "Glücklicherweise bin ich diesem Leitfaden nie nachgegangen, sonst hätte ich 2012 in Schladming aufgehört." Srećom nikad nisam slijedio taj smjer, inače bih prekinuo karijeru već 2012 u Schladmingu" Dakle nikakve veze s šokantnom izjavom i sličnim dubiozama. Čovjek je sve ostavio otvorenim i rekao da ne gleda na jednu pobjedu ili poraz nego da treba gledati na ukupni rezultat i da će puno razgovarati s obitelji bez pukog zbrajanja pluseva i minuseva. odlučit će onako iz trbuha jer je emocionalni čovjek.

VL
Avatar Asterix
Asterix
09:50 20.03.2019.

Sigurno da skijašu s toliko podjeda i takvom dominacijom nebi bilo zanimljivo završavati utrke bez postolja. Pogledao sam koliko Stenmark ima pobjeda (86), tako da treba puno odricanja i motivacije ako ga želi prestiči.

VL
NE
Nemojtako
09:18 20.03.2019.

Pratio sam presicu i nije mi jasno kako je novinar došao do zaključka da je Hirscher najavio kraj karijere. Čovjek je liejpo rekao da će vidjeti, ako bude imao i dalje motiva i ako dobije dojam da može, da će onda odlučiti, a sve ovisi i o obitelji.

VL
SA
samobalic
16:50 20.03.2019.

Daleko najbolji skijas svih vremena uopce,i izgleda veliki covjek,covjek koji zna kad se treba povuci,i ostati netaknuta legenda,koju ce tesko nekd neko nadamsiti,sretno majstore.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.