Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolci pišu

Nekom nagrada zbog pristupa, a nekom škakljiva bolest: Veliki obrat u slučaju Rakitića!

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
10.12.2019.
u 09:08

Rakitićeva se situacija zakomplicirala otkako je u Barcelonu stigao Frenkie de Jong

Ivan Rakitić više nije na prodaju! Donose to jutros novinari lista Mundo Deportiva, koji su preko svojih izvora iz kluba doznali da su se čelnici predomislili premda bi Barcelona voljela (morala) namaknuti ponešto novca od prodaje igrača u siječnju. 

Hrvatski reprezentativac, kažu Fernando Polo i Miguel Rico, je oduševio upravu u zadnja tri nastupa, a skinuli su mu kapu i zbog toga što je ostao maksimalno profesionalan unatoč tome što se nalazio u neizvjesnosti i od jeseni uglavnom grijao klupu.

Ma koliko bizarno zvučalo, Rakitiću je ususret izašla i situacija s Arthurom, 23-godišnjim suigračem koji se zarazio gonorejom!

Time je Brazilac samo potvrdio da ne živi uzalud na zlom glasu, a nije jedanput do čelnika i navijača stigla glasina da se dečko puno i previše zabavlja.  

Podsjetimo, Rakitićeva se situacija zakomplicirala otkako je u Barcelonu stigao Frenkie de Jong. 

Mladi je Nizozemac stvorio gužvu u veznoj liniji katalonskoga kluba, a uz to je nametnuo obvezu čelnicima da porade na financijama budući da je plaćen 75 milijuna eura (sveukupno je Barca ljetos potrošila oko 250 milijuna eura). 

Hrvatski je reprezentativac u više navrata govorio da mu je želja ostati na Nou Campu, ali je u jednom televizijskom intervju priznao da se bez lopte osjeća poput djeteta kojemu su oduzeli igračku.

Ključne riječi

Komentara 2

PR
prajdali100
10:06 10.12.2019.

Raketa je klasa ! Riješiti se takvog igrača je ludost.

SD
Salko Dinamitas
16:15 10.12.2019.

nadam se da ce de jong fasovati picajzle

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije