Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Nejašmić zabio fantastičan gol u pobjedi Hajduka, Eduok oduševio

Hajduk - Lokomotiva
Foto: Miranda Cikotić/PIXELL
1/5
04.08.2019.
u 19:49

Nova Hajdukova investicija Nigerijac Samuel Emem Eduok pokazao se kao veliko pojačanje koji je svojom igrom oduševio navijače splitske momčadi

U 3. kolu Prve HNL nogometaši Hajduka na Poljudu su pobijedili Lokomotivu s 3:0. Bijeli su odigrali sjajnu utakmicu, cijelo vrijeme su pritiskali obranu lokosa, te zabili tri lijepa gola. 

Nova Hajdukova investicija Nigerijac Samuel Emem Eduok pokazao se kao veliko pojačanje koji je svojom igrom oduševio navijače splitske momčadi.

No i Zagrepčani su stvorili nekoliko dobrih prilika, ali nisu zabili. U 39. minuti Lokomotiva je bila blizu pogotka, ali je lopta završila na vratnici. Odmah je uslijedila kazna.

Foto: Miranda Cikotić/PIXELL

Hajdukovo pojačanje Eduok je u 40. minuti dobro potegnuo i sjajno u sredini uposlio Caktaša koji je skrenuo loptu u mrežu za 1:0.

Tri minute kasnije Eduok je ponovno pokazao koliko je brz, pobjegao je obrani lokosa i silovitim udarcem prevario vratara Grbića. Hajduk je na odmor otišao s 2:0.

Domaćin je pritiskao i u nastavku, te su u 57. minuti ponovno bili nagrađeni. Nejašmić je zabio fantastičan gol s više od 20 metara! Lopta mu je odlično sjela na desnu nogu, i pogodio nebranjeni dio mreže Grbićevih vrata.

Poredak: Dinamo, Hajduk i Rijeka po 9 bodova, Istra 6, Gorica 4, Osijek (-1) 3), Inter (-1) 1, Varaždin, Slaven i Lokomotiva bez boda.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
20:31 04.08.2019.

Bili tić...

DM
dmaravi5
21:30 04.08.2019.

15 tisuća ljudi, odlična atmosfera, Uoči Dana pobjede.... Šteta je što na Areni ne smiju prikazat veličanstven dekor Torcide uoči Dana pobjede ....onih 700 gledatelja na ruglu bi bili tužni valjda Jako lijepa utakmica Jedini koji je bio loš ii ispšod prosjeka ili jednostavno na visini zadatka hns-a je sudac bebek...jad od suđenja

DU
Deleted user
23:34 04.08.2019.

Čitam naslove već......Ovako se kuju titule hehehehehe.Pa njima nema pomoći hehehehe strašno.Pad će biti bolan kao i svaki puta.Tu su da nas uveseljavaju hehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije