Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO BI TO PLATIO?
Povratak na članak

Nećete vjerovati koliko stoji ulaznica za finale Lige prvaka

Nije problem samo visoka cijena ulaznica, hoteli su jako dignuli cijene, pa su stanovnici Kijeva odlučili pomoći navijačima nudeći im besplatni smještaj.

Komentari 4

LA
Laganese
07:32 24.05.2018.

Lagano preko Tv na besplatni ppv=iptv :)

VL
Avatar dzambo
dzambo
14:07 22.05.2018.

Po cemu da se ''isplati''...????...''memorije'' su postale preskupe vec odavno….previse to kosta kad se usporedi koliko 90% zaposlenih osoba na ovoj zemaljskoj kugli zaradjuje….nikada pa ni tada prije ne tako davno nije sve kostalo to toliko ''pretjerano''...a rezultat na kraju je ''prazan dzep'' I samo par dana poslije tih utakmica nikoga vise nije briga ko je pobijedio ili izgubio...zivot ide dalje...a mnogi pojedinci muku muce poslije da otplacuju kredit za to....ili uskracuju I stezu kais za mjesecne osobne racune da bi se pokrila ta rupa gdje idu bez veze pare....I kad se pogleda danas da vecina cak do svojih 35 god. starosti zivi kod roditelja I nema porodicu ili im pomazu za placanje racuna drzava ili roditelji niko ne treba da se cudi kad vidi kuda danas ide previse slobodnog vremena I tesko zaradjeni para gdje ovi besmisleno trose da bi imali samo ''memorije''...finale je finale...al za obicnog covjeka ipak je pretjerano kad se zna I vidi ocito zadnjih god. gdje ta nova generacija zavrsava u ''fantazijama''...

VL
Avatar Roy Bean
Roy Bean
13:41 23.05.2018.

Baš me briga koje su cijene. Za mene to vrijedi 0,00 kuna.

VL
SE
serđo12
13:50 22.05.2018.

ako je netko nekad bio na finalu,onda zna da se za takav događaj isplati platiti visoka cijena!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.