Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBILI IGRATI
Povratak na članak

NBA liga na rubu otkazivanja, igrači bijesni zbog pucnjave na Afroamerikanca: Dosta je!

Sve se više priča i o otkazivanju sezone, a za tu opciju glasali su Lakersi i Clippersi. Svoje nezadovoljstvo položajem Afroamerikanaca u SAD-u iskazali su brojni igrači, a svoje mišljenje dao je i LeBron James koji je uz psovke poručio: - Dosta je! Zahtijevamo promjene!

Komentari 18

JO
jorgen
08:35 27.08.2020.

Poprilično licemjerno da su bijesni zbog napucavanja silovatelja, a šute o dječaku koji je nedavno ubijen od strane jednog pripadnika njihove rase.

VL
Avatar southman
southman
08:44 27.08.2020.

Nećeš igrati - vrati pare pa idi na ulicu dilati drogu !

VL
GE
Gensoman1000
08:45 27.08.2020.

Lol razmazene princeze ne zele igrati jer je policija upucala silovatelja koji je imao noz i opirao se uhicenju.... Mozda je vrijeme da se NBA ukine i da postanu sluzbeno politicka stranka.

VL
DU
Deleted user
08:53 27.08.2020.

A što je sa rasističkim vrijeđanjem Luke Dončića .....niti slova osude od ovih "slobodnih i neovisnih " medija .....

VL
DU
Duslikr
08:50 27.08.2020.

Orkestrirana ideologizacija i polarizacija svega što postoji uspješno djeluje. U NBA nedavno uvedeni službeni natpisi za majicu na izbor igračima umjesto njihovog imena, poruke koje nemaju puno veze s košarkom. Neke od njih:"Black Lives Matter (Crni životi su važni), Say Their Names (Reci njihova imena), Vote (Glasuj), I Can't Breathe (Ne mogu disati), Justice (Pravda), Peace (Mir), Equality (Jednakost)"

VL
DI
Diesel
08:33 27.08.2020.

Izgleda veci narcisi od Ronalda?

VL
P2
penelopea..23
10:02 27.08.2020.

Svatko tko podrzaje crne naciste sto zare , pljackaju i pale po Americi treba potjerati iz Amerike zajedno s njima odakle su i dosli. Amerika ima velikih problema sa zlocinackim bandama koje su se nakotile za vrijeme Clintonovih i Baracetinene Husseina Obame, koji su unistili zemlju narodu i sveli na dzungletinu opasnu po zivot. Isto kao u zlocinackoj tvorevini od EU-ropske unije gdje islamisti zare i pale i teroriziraju domicilno stanovnistvo u svojoj kuci i na svojoj zemlji. Doslo je vrijeme da se svijet obracuna sa ovim kriminalcima i ocisti svoje zemlje njih i od zlocinaca na vlasti koji ih podrzaju, inace cemo letjeti svi u zrak ako se tim kriminalcima ne stane na kraj..

VL
Avatar dzambo
dzambo
08:47 27.08.2020.

A I ovako ih nije puno njih gledalo ovaj nastavak NBA tekmi....sluzbeno na TV gledanost je cak 3 puta manja kad su igrali tekme a u isto vrijeme isle su neke politicke emisije...to se nikad prije nije dogodilo da nekaa politicka emisija koja ide u isto vrijeme kad i NBA tekma da ta emisija ima cak 3 puta vecu gledanost...a ZNA SE i zasto...pa jednostavno dok u Cikagu i slicnim gradovima SVAKE sedmice ubijeno je i ranjeno potpuno nevino i bez nekog razloga veceg cak 10 puta vise bas njihovih od njihovih a oni ne protestuju za to....mislim ako si za ''Black lives matter'' onda si i za one u Cikagu i okolo pa ce te onda tek ozbiljno shvatati bas svatko....

VL
KR
kruti172
10:47 27.08.2020.

svime se bavite samo ne košarkom, ako hoćete igrajte a ako ne aj bok, ko vas j....

VL
MC
McDonaldTrump
10:25 27.08.2020.

Boga ti? 3/4 Afroamerikanaca iz NBA imaju kriminalni dosie zbog droge, pljacke, silovanja, nasilja, raznih prevara, itd...... is sad se oni substitiraju sa zakonom. I taj sto su ga upucali ima jedan debeli kriminalni dosier kao i onay George Floyd, i sad bi da od kriminalaca se prave srtve i heroji? Sram ih bilo kai i sve medije koji potpirivaju vatru. U stvari hvala vam, vi svi ste pompomogli vasim lazima de se Trump opet izavbere. Prava Amerika ce se tek cuti 3 studenoga.

VL
MK
mksdk
14:10 27.08.2020.

Segregacija je dobra i poželjna. Danas se pokazuje da je suživot nemoguć. Crnce treba pustiti da se brinu sami o sebi.

VL
DC
DC
15:38 27.08.2020.

Isti ce sutra ce zvati policiju za pomoc ako im bude potrebna.

VL
LU
luzer96
08:43 27.08.2020.

Joe i to je Amerika.U svojih ohoho godina još nisam pročitao da je "obojeni" policajac pucao,ubio,ugušio itd. osobu bijele puti,Joe i to je Amerika najdemokratskija zemlja svijeta izvoznik prave izvorne demokracije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.