Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTNE SCENE

Navijači Sarajeva upali na trening i brutalno išamarali nogometaše

Sarajevo pobijedilo Borac 2:0 u derbiju
Dejan Rakita/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
24.05.2021.
u 13:40

U pravoj drami koja se odvijala u trening kampu Butmir pokraj Sarajeva najgore su prošli nogometaši Dušan Hodžić i Ivan Jukić koji su brutalno išamarani.

Skupina najvatrenijih navijača Sarajeva, koji sebe nazivaju "horde zla", prekinula je u ponedjeljak prijepodne trening "bordo" tima i fizički nasrnula na nogometaše kluba za kojeg navijaju.  

U pravoj drami koja se odvijala u trening kampu Butmir pokraj Sarajeva najgore su prošli nogometaši Dušan Hodžić Ivan Jukić koji su brutalno išamarani.  

Prema dostupnim informacijama intervenirala je i policija i spriječila da ne dođe do težeg sukoba.

"Klub najoštrije osuđuje čin upada i napada na igrače, te informira javnost da će poduzeti sve pravne i druge korake u cilju zaštite igrača i drugog osoblja. Zbog narušene sigurnosne situacije, prekinut je današnji trening, a u pitanje je doveden kompletan trenažni proces prvotimaca uoči finalne utakmice Kupa Bosne i Hercegovine. Rukovodstvo FK Sarajevo svjesno je nezadovoljstva navijača uslijed konačnog rezultata u okviru m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, te razumije i podržava svaki vid konstruktivne kritike, ali huliganstvo i fizički obračun s bilo kim nije dopustiv", poručili su iz kluba.

Neslužbeno, navijači Sarajeva su ogorčeni i bijesni što su njihovi ljubimci prokockali čak 13  bodova prednosti u odnosu na banjalučki Borac koji je u nedjelju nakon pobjede nad Tuzla Cityjem, kolo prije kraja prvenstva, osvojio titulu prvaka nakon punih 10 godina.   

Prema informacijama Avaza, nekoliko igrača Sarajeva je nakon teškog incidenta zauzelo stajalište da ne trebaju igrati finale Kupa BiH koje je na rasporedu u srijedu u Zenici i to baš protiv novog prvaka Borca iz Banja Luke. Kako tvrde, potreseni su onim što se događa i zabrinuti za svoju sigurno

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
14:29 24.05.2021.

Identificirati, locirati, uhapsiti, zatvoriti... i baciti kljuc... I slazem se s ovim komentarom gore, "nije nimalo slucajno sto su najgore prosli Dusan i Ivan".

Avatar horuk
horuk
14:28 24.05.2021.

Ja mislio samo torcidasi to rade jer su drogirani ali najpametniji. Kad vidi, imamo na planeti jos neke na toj razini. Samo sto ovi sasvim slucajno mlate samo Ivana i Dusana. Slucanjo, sasvim slucajno.

DA
Darlboro
14:04 24.05.2021.

A ti tzv. navijači, jesu li maloumni ili što, ili se samo prave glupavi, pa kao ne znaju zašto i kako je borac prvak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije