Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiješi se Premier liga

Navijači zaluđeni Bilićem: Ovako nešto nije zabilježeno još od 1920. godine!

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
08.12.2019.
u 16:47

Bilić se u subotu vratio na vrh Championshipa uz šestu uzastopnu pobjedu

Slaven Bilić nastavlja marširati prema povratku u Premier ligu. U nedjelju je ostvario šestu uzastopnu pobjedu, a novu je žrtvu našao u Swanseaju kojem su njegovi igrači utrpali pet komada (završilo je 5:1).

Tom se pobjedom vratio na vrh Championshipa s 45 bodova, uz dva boda prednosti ispred drugoplasiranog Leeds Uniteda.

No, što je još važnije, trećeplasirani Fulham i četvrtoplasirani Bristol City sada kasne deset bodova, pa je put dio izravnog plasmana u najviši rang širom otvoren (izravno u Premier ligu idu prva dva kluba).

Ali, nije ni to sve zbog čega će popularni Nane, a u Engleskoj poznat i kao SuperSlav, večeras spokojno usnuti.

Oborio je rekord star 99 godina, naravno uz pomoć bivših menadžera Darrena Moorea i Jamesa Shana, pa vrijedi istaknuti da još od "stoljeća sedmog" West Bromwich Albion ne pamti ovoliki niz bez poraza na svom travnjaku, a sada se protegnuo na 16 prvenstvenih utakmica.

Naravno da su Bilića zbog toga ponovo obasuli silnim komplimentima, a možda najiskreniji je napisao jedan od navijača na Facebooku: U Bilića vjerujemo - kazao je kratko i jasno.

Komentara 8

Avatar doog_kool
doog_kool
16:59 08.12.2019.

Bravo za Bilica!!

KA
kajinx
18:38 08.12.2019.

Nane, zaslužio si ! Sretno!

PR
prajdali100
19:17 08.12.2019.

Sjajan posao ! Gazi,gazi sve redom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije