Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rodgers se drži za glavu

Navijači Liverpoola izvrijeđali Lovrena: Ruga se Gerrardu i upropastio je njegov oproštaj!

Dejan Lovren
Foto: Press Association/Pixsell
18.05.2015.
u 11:32

"Hvala Lovrenu što se sprda s Gerrardovim oproštajem. Gospodine, vi predstavljate najgore potrošenih 20 milijuna funti u povijesti"

Dejan Lovren imao je jako lošu sezonu u Liverpoolu. Nakon što je u Southamptonu briljirao, ''redsi'' su ga kupili za rekordnih 25 milijuna eura, ali on se još uvijek nije aklimatizirao i dokazao svoj puni potencijal. Njegove igre bile su, u najmanju ruku, promjenjive!

Zbog toga je u sredini sezone često sjedio na klupi, a Rodgers ga je u završnici ponovno gurnuo u vatru. No, u subotu ponovno nije bio na razini zadatka, odigrao je loše, puno je griješio i Liverpool je kod kuće poražen od Crystal Palacea sa 1:3! Da stvar bude gora, bila je to utakmica u kojoj se legendarni Steven Gerrard opraštao od domaćih navijača, a uvijek će se pamtiti po porazu domaće momčadi.

A zbog toga su navijači Lovrena ''uzeli na zub'' te ga brutalno izvrijeđali na Twitteru, označivši ga glavnim krivcem za poraz. No, to možda i nije najpoštenije jer, iako je hrvatski reprezentativac odigrao loše, ne može sve biti samo njegova krivica, svi su podbacili. Ipak, on je ispao žrtveno janje.

"Lovren je užasan, želimo svoj novac natrag", jedan je od najčešćih komentara, a neki ga krive jer je upropastio Gerrardov oproštaj:

"Hvala Lovrenu što se sprda s Gerrardovim oproštajem. Gospodine, vi predstavljate najgore potrošenih 20 milijuna funti u povijesti".

"Lovren je najgori branič, poznato je da se on i Gerrard ne slažu pa se uopće i ne trudi".

>>Crystal Palace upropastio oproštaj Stevena Gerrarda od Anfielda

Komentara 14

LU
lukateli1
11:54 18.05.2015.

Cuj gluposti! Lovren se sprda sa Gerradom! Haloooo! nzato sto nije odigro po njihovom ceifu? Hajde, ima vecih klubovca koji te zele! Prva Barsa, da su pametni, uzeli bi te!

Avatar nula
nula
12:17 18.05.2015.

Tko jos vodi racuna o Twitteru , tamo bilo tko moze napisati bilo sto . Sto kaze "struka" , to je vazno . Ne znam sto VL ima protiv Lovrena , trn im je u oku .

SA
SI aka SI
12:44 18.05.2015.

Lovren može biti precijenjen i kiks-igrač, ali sigurno nije kriv za ovakvu sezonu Liverpoola. Sprda se sa Gerrardom? On se ipak najviše sprda sam sa sobom i svojim rejtingom, jer je otišao iz Liverpoola 2 godine prekasno. Recimo lani je upropastio priliku da osvoje prvenstvo kardinalnom greškom u završnici prvenstva kada je ničim izazvan na centru poklonio loptu igraču Chelsea (njihovog rivala lani za prvo mjesto)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije