Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA FIFE

Navijači, izaberite slogan za autobus vatrenih u Rusiji

Hrvatska reprezentacija, autobus
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
31.01.2018.
u 11:49

Navijači svoju strast prema vlastitoj nacionalnoj selekciji mogu izraziti i kroz slogan koji će krasiti službene autobuse reprezentacija na nadolazećoj svjetskoj smotri.

Fifa je nogometnim zaljubljenicima omogućila priliku da osmisle slogan koji će krasiti njihove reprezentacije - uključujući i Hrvatsku - na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Navijači svoju strast prema vlastitoj nacionalnoj selekciji mogu izraziti i kroz slogan koji će krasiti službene autobuse reprezentacija na nadolazećoj svjetskoj smotri.

Hrvatska reprezentacija, autobus
1/6

Svoj prijedlog slogana navijači mogu prijaviti do 28. veljače 2018. godine, na službenim stranicama Svjetske nogometne federacije (Fifa) uz besplatnu registraciju u FIFA.com Club.

Glasovanje za najbolji prijedlog bit će otvoreno 16. travnja i trajat će do 4. svibnja, a pobjednički će slogani biti objavljeni 14. svibnja, mjesec dana prije početka Svjetskog prvenstva.

Fifa je za navijače čiji slogani budu izabrani pripremila i bogatu nagradu, putovanje na najveći nogometni događaj, Svjetsko prvenstvo, a nagrađeno će biti i ukupno 64 navijača čiji slogani osvoje drugo i treće mjesto.

Komentara 10

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
14:39 31.01.2018.

" S vrha Triglava " mi se čini ok ? Moramo bit uz sosede duhom i tijelom.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:00 31.01.2018.

Brendon bhoyz

Avatar poljicanin
poljicanin
13:34 31.01.2018.

Nakon 77 godina stižemo ponovo,igramo finale sa Nijemcima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije