Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST MILIJUNA EURA

Nastavlja se rasprodaja u Dinamu, još jedan važan igrač napustio Maksimir!

Amer Gojak Dinamo Spartak
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
05.10.2020.
u 14:12

Gojak je u Dinamu bio od 2015. godine, a stigao je iz sarajevskog Olimpika.

Amer Gojak više nije igrač Dinama. Potpisao je za Torinu, a riječ je o posudbi uz obaveznu kupnju. Modri će za ovaj transfer dobiti šest milijuna eura.

Gojak je u Dinamu bio od 2015. godine, a stigao je iz sarajevskog Olimpika. Ovaj 23-godišnji ofenzivac u međuvremenu je upisao i 12 nastupa za reprezentaciju BiH te postigao četiri gola.

Dinamo tako nastavlja s rasprodajom igrača jer su ove godine Maksimir napustili Nikola Moro, Damian Kadzior, Emir Dilaver,  Antonio Marin, Sandro Kulenović... Za Leipzig je potpisao u Joško Gvardiol koji će ipak ostati na posudbi u Dinamu.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
14:51 05.10.2020.

svaka čast upravi

RO
roland
15:11 05.10.2020.

Dinamo radi odličan posao! Fino naplati, oslobodi prostor nekom novom igraču kojem vrlo brzo dignu cijenu i sasvim solidno ga prodaju. I tako godinama. Balabana su 2001. prodali za Aston Villi 18 miljuna DEM-a, a od tada samo proizvode i preprodaju.

DU
Deleted user
15:19 05.10.2020.

Opet ovi naslovi "rasprodaja" ???? 6mil€ za klinca kojeg si doveo prakticki besplatno prije 4godine u svoj podmladak, uz jos sigurno klaululu o % na buduce tranfere Ovo je vrhunski posao, a nikako rasprodaja, pa na njegovoj poziciji ima 5 igraca pod ugovorom koji ce sada moci dobiti priliku i pokazati sto znaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije