Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNA REAKCIJA

Naš Hajduk: Štimca ćemo tužiti za laži i klevete

Igor Štimac
Marko Prpic/PIXSELL
21.08.2018.
u 12:58

Udruga Naš Hajduk ni ne očekuje da će Igor Štimac znati iščitati javno dostupne podatke, no svejedno ćemo ga tužiti za laži i klevete izrečene u televizijskom obraćanju.

Nakon ispadanja iz Europe i poraza na Poljudu od Gorice 2:0 velika kriza je zatresla Hajduk. Igor Štimac je za ovakav veliki neuspjeh izravno optužio one koji vode klub, a ne igrače ili trenera.

- Sve što se događa na terenu proteklih dana, tjedana, mjeseci je posljedica neznanja u upravljanju jednim sportskim društvom kao što je Hajduk. I drago mi je da su ovi momci koji su upirali prstom u sve bivše uprave, prozivajući ih za lopovluk, sjeli na naša mjesta i vidjeli koliko je fino sjediti na tim mjestima i koliko ne znaju. Sam trener, njegova ostavka i sve što se događa, nebitni su. Uopće nije pitanje struke, jer ista ova struka je prošle godine u delikatnom trenutku pokazala da može i da zna. Međutim, tu struku nije pratilo upravljanje klubu na pravi način.

Štimac glavnog krivca vidi u udruzi Naš Hajduk. - Oni su ti koji odlučuju, upravljaju, troše desetke milijuna eura već godinama na svoje neznanje, improvizaciju. Klub nema ikakav poslovni plan, nikakvu viziju kako doći do onoga što bi oni željeli. Radi se o čistom neznanju.

Ubrzo je stigla i reakcija iz Udruge Naš Hajduk koja je najavila tužbe. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Udruga Naš Hajduk ni ne očekuje da će Igor Štimac znati iščitati javno dostupne podatke, no svejedno ćemo ga tužiti za laži i klevete izrečene u televizijskom obraćanju. Možda ga tužba potakne da se dodatno educira. Prijetnje čovjeka zaslužnog za Hajdukovu najsramotniju europsku blamažu nećemo prijavljivati nadležnim institucijama, jer se ne možemo sjetiti ni jednog obećanja Igora Štimca koje je ispunio.

Svejedno, mi mu ipak želimo sreću u daljnjim neuspješnim direktorskim, kladioničarskim, ugostiteljskim i inim poduhvatima, a pogotovo trenerskim - da još koji klub uspješno ne uvede u niži rang natjecanja. Našim članovima i dalje odgovaramo kao i do sada, planove smo iznijeli na skupštini udruge, a naša suvlasnička očekivanja od kluba na Glavnoj skupštini HNK Hajduk Split š.d.d., gdje je tome prvenstveno i mjesto.

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar rusijajeagresor
rusijajeagresor
13:02 21.08.2018.

za likove iz "naš hajduk" štimac je moralna vertikala...dosta je pogledati ankete po svim portalima koga obični navijači i čitatelji krive za ovu katastrofalnu situaciju s hajdukom- "naš hajduk" je na visokih 60% glasova, tj. daleko iznad krivnje uprave, trenera ili igrača!

ZA
zadar1
13:36 21.08.2018.

nas hajduk=orjuna.....torcida probudi se!!!! spasite klub!!!!

Avatar MarkoHR
MarkoHR
13:46 21.08.2018.

Naš Hajduk, naša borba, naša svastika..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije