Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU SE POJAVILI

Napoliju oduzet bod, a utakmica registrirana pobjedom Juventusa 3:0

italian Serie A soccer match Napoli vs Spal
none/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
14.10.2020.
u 21:01

Iz Napolija su već najavili žalbu u slučaju da odluka sportskog suca bude nepovoljna po njih.

Sportski sudac talijanske nogometne lige Gerardo Mastandrea odlučio je neodigranu utakmicu 3. kola Serie A između Juventusa i Napolija registrirati rezultatom 3-0 u korist Juventusa te oduzeti Napoliju jedan bod zbog nedolaska na utakmicu u Torino.

Susret između Juventusa i Napolija trebao se odigrati 4. listopada u Torinu, no sastav Napolija nije krenuo na put nakon što su dan ranije pozitivni na virus COVID-19 bila dvojica njegovih igrača Piotr Zielinski i Eljif Elmas. Lokalne zdravstvene vlasti u Napulju savjetovale su klubu da ne putuje zbog mogućnosti širenja zaraze, ali to je bilo u suprotnosti s propozicijama natjecanja prema kojima se utakmica mora odigrati u zadanom terminu ukoliko obje momčadi imaju barem 13 zdravih igrača uključujući jednog vratara.

Iz Napolija su već najavili žalbu u slučaju da odluka sportskog suca bude nepovoljna po njih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije